Haberler

Bu ne hal Sosa! Elindeki alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa otel çıkışı görüntülenince katıldığı etkinlikte dans ettiği Gamze Orman ve Özlem Yıldız'ı aracına almadı. Oyuncu Özlem Yıldız, otel çıkışı alkol şişesini saklamaya çalışan Sosa için, "Alakam yok" dedi.

18 yıllık eşiyle ayrıldıktan sonra sancılı günler yaşayan Arjantinli futbolcu, eğlence çıkışında ünlü sunucu Özlem Yıldız ve Gamze Orman ile birlikte mekandan ayrıldı. Takvim'deki habere göre; kameraları gören Özlem Yıldız "Benim Sosa'yla bir alakam yok" derken, yanındakilere "Sosa'nın yanına gitmeyin, taksiye binip gidin" dediği duyuldu.

Bu ne hal Sosa! Elinde alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandıSoldaki Özlem yıldız, yanındaki Fikret Orman'ın yeğeni Gamze Orman

MONTUNUN İÇİNE SAKLADI

Arjantinli yıldızın, montunun içine içki şişesi saklamaya çalışması, sosyal medyada taraftarların tepkisini topladı. Sosa, Özlem Yıldız ve Gamze Orman ile birlikte yakalanınca açıklama yapmadı. Orman geçtiğimiz gece Sosa ile dans ettiği anları da hesabından paylaştı.

Bu ne hal Sosa! Elindeki alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

"BİLGİNİZ OLSUN"

Özlem Yıldız ise muhabirlere açıklama yapma gereği duydu. Ünlü isim yakalanmasının ardından "Benim kesinlikle Sosa ile bir alakam yok, bilginiz olsun!" dedi.

Bu ne hal Sosa! Elinde alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

Bu ne hal Sosa! Elindeki alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

Bu ne hal Sosa! Elinde alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

Bu ne hal Sosa! Elinde alkol şişesiyle otel çıkışı oyuncu Özlem Yıldız'la yakalandı

Kaynak: Spor

Özlem Yıldız Fikret Orman Fenerbahçe Jose Sosa Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (6)

duyarlı vatandaş:

asgari ücretle çalışan taraftar da bilet alıp size destek oluyor. beyin yok tabii

163
1
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Sonra bu üç büyük taraftarı suçlu olareak hakkemleri buluur. veya bir başka Anadolu ttk na şike yaptı der. ama onların bu çuvalla Euro verdikleri oyuncular toz pembe hayat yaşar. işte kulüp yönetimi de zaten her zaman haklı.

yanıt18
yanıt0
Eğrioturdoğrukonuş:

Özlem misin nesin. Ailene memleketine milletine yakışıyor mu senin içinde bulunduğun durum ?

26
12
yanıtYanıtla
cenker :

bundan sonra senin adın marmara kazım :D

31
1
yanıtYanıtla
burakk:

Ama bu kafayla köşeyi anca döner :))

yanıt13
yanıt0
Hayri :

Burada olay ne anlamadım alkolmu dans mı karı kız işi mi futbolcu olmasına gerek yok herhangi biri de olsan otelden koca şişeyle çıkmak ne adaba uygun değil geriside zaten boş haber niteliği bile oomayan bir habercik

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title