Haberler

Brezilyalı Cimnastikçi Rebeca Andrade Türk Milli Takımını Övdü

Güncelleme:

Kadınlarda olimpiyat ve dünya şampiyonu Brezilyalı cimnastikçi Rebeca Andrade, Türkiye Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı'nı övdü ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için takım halinde kota aldıklarını belirtti.

Kadınlarda olimpiyat ve dünya şampiyonu Brezilyalı cimnastikçi Rebeca Andrade, "Türkiye Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı muhteşemdi. Türkiye cimnastikte bir önceki olimpiyatlarda yarıştı. Antwerp'te de 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için takım halinde kota aldı." dedi.

Rebeca Andrade, Belçika'nın Antwerp kentinde düzenlenen 52. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası sonrası AA muhabirinin sorularını yanıtladı.

Dünya şampiyonasında yarıştığı için mutlu olduğunu ifade eden Rebeca, "Dünya şampiyonasında yer aldığım için gururluyum. Çünkü yarışmalar fiziksel, güç ve mental olarak güçlü durmayı gerektiriyor. Şampiyonanın sonu çok ışıltılı ve gurur doluydu. Şampiyona benim, takımım ve bizimle birlikte çalışanlar için onur vericiydi." diye konuştu.

Brezilyalı Rebeca, Türkiye'nin cimnastikte iyi olduğunu vurgulayarak, "Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı muhteşemdi. Türkiye cimnastikte bir önceki olimpiyatlarda yarıştı. Burada da 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için takım halinde kota aldı. Takım olarak olimpiyatlarda olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu konuda Türk milli takımını tebrik ediyorum." değerlendirmesini yaptı.

İki yıl aranın ardından ABD'li cimnastikçi Simone Biles ile yarışmanın harika duygular hissettirdiğini dile getiren Rebeca Andrade, "Simone Biles ile yarışmak çok iyiydi. Simone, gerçekten muhteşem biri." şeklinde konuştu.

Belçika'daki dünya şampiyonasında beş madalya kazandı

Rebeca Andrade, Antwerp'te düzenlenen 52. Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda atlama masasında altın, takım ve bireysel tasnif ile yer aletinde gümüş, denge aletinde ise bronz madalya kazandı.

Brezilyalı cimnastikçinin daha önce olimpiyat, dünya şampiyonası ve Pan Amerikan Şampiyonası'nda 8 altın, 7 gümüş ve 2 de bronz olmak üzere 17 madalyası bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Dünya Paris Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title