Haberler

"Yerdeki Rakibe Tekme"ye Kamu Davası

Güncelleme:

Aydın'daki bir amatör maçta, bir oyuncunun yerdeki rakibinin yüzüne tekme atması olayıyla ilgili kamu davası açıldı. Ayrıca futbolcunun kulüple ilişiği kesildi.

Aydın 1. Amatör Ligi'ndeki Dallıcaspor- Nazilli Sanayi spor maçında, rakip takımın oyuncusu tarafından yüzüne tekme atılan Kayhan Karataş'ın, aynı oyuncunun daha önce de tekme atması sonucu 6 hafta sahadan uzak kaldığı bildirildi. İki kulübün yöneticileri ilçede bir araya gelirken, iki futbolcunun yan yana gelmesi ise kulüpler tarafından kabul görmedi.

FUTBOLCUYU KOVDULAR

Nazilli Sanayi spor Kulübü Başkanı Abit Yaz, futbolcu Mehmet Değirmenci'nin rakibine yaptığı sportmenlik dışı hareketten dolayı özür diledi. Yaz, futbolcunun kulüple ilişkisinin kesin olarak kestiklerini belirtti.

OLAY SAVCILIĞA İNTİKAL ETTİ

Dallıca spor Kulüp Başkanı Ajlan Anbarcı da olaydan büyük üzüntü duyduklarını ancak iki kulüp arasındaki dostluğun bozulmayacağını ifade etti.

"FUTBOLCUMUZDA 8 DİKİŞ VAR"

Anbarcı, şunları kaydetti: "Olay savcılığa intikal etti. Kamu davası açıldı. Federasyon Başkanı bizzat arayıp olayın takipçisi olacağını söyledi. Futbolcumuzda 8 dikiş var. Yöneticileri ile bir araya geldik. Çiçeklerini sundular. Bizden özür dilediler. Onlar da bu olaydan üzgün. Sahalarda yaşanmaması gereken bir olay olduğunu söylediler. Bizim aramızda sorun yok. Olay nasıl gelişti anlayamadık. Oyuncumuz daha önce de yine aynı oyuncu tarafından sakatlanmış ve altı hafta oynamamıştı. Burada onun art niyetli olduğu ortaya çıktı."

Anbarcı, amatör maçlarda ambulans ve doktor olmamasının bir kez daha acı gerçeğini yaşadıklarını, bu durumun da en az bu olay kadar ele alınması gerektiğini dile getirdi.

"KAFAMA ŞİŞE VURDULAR SANDIM"

Öte yandan, maçta sakatlanan futbolcu Kayhan da katıldığı yerel bir televizyonun canlı yayınında kendisine tekme atan rakip futbolcuyu ne iş, ne de spor hayatında tanıdığını söyledi. Kayhan, "Aynı futbolcu beni daha önce de sakatladı. Onu tanımıyorum, husumetim yok. Olay sırasında kafama şişe vurdular zannettim. Oyuna devam edemedim. Aklıma ilk gelen, beden eğitimi öğretmeniyim, mesleğim ve ailem oldu. Altını çiziyorum bu olay Nazilli Sanayispor Kulübü'ne mal edilmemeli. Onlar benim yanımda oldular. Bir şahsın sebep olduğu olayın bir kulübe yansımaması gerekir. Gerekli cezayı alacağını söylediler. Zaten savcılık olaya ben şikayetçi olmasam da el koydu" diye konuştu.

YÜZÜNE TEKME ATMIŞTI

Aydın 1. Amatör Ligi'ndeki Dallıcaspor-Nazilli Sanayispor maçında, Nazilli Sanayispor futbolcusu Mehmet Değirmenci, hakemin gösterdiği kırmızı kart sonrası yerde yatan rakip takımdan Kayhan Karakaş'ı, yüzüne tekme atarak sakatlamıştı.

Kaynak: AA / Spor

Nazilli Karataş Kayhan Aydın Spor Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

500

Yorumlar (65)

ince ayrıntı Mobil-ANDROID:

Burada hep kafaya tekme atan futbolcu suçlanıyor. öncesinde digeri adama omuz vurup egale ediyor tahrik ediyor. ve sonrasinda ayagına hafifce vuruyor kızgınlıktan. kendini yere atıp adamın kırmızı kart görmesine neden oluyor. bence haketmiş.

1
70
yanıtYanıtla
ince ayrıntı Mobil-ANDROID:

tekme atan adam haklı . neden mi defansta oyununu oynarken adam omuz vurup topu alıyor. Hakem seyrediyor. bir an kızgınlıkla adama hafifce tekme sallıyor. adam kendini yere atıyor dümenden. hoop kırmızı kart. Bu adamın ekmeğiyle oynanıyor. Kendinizi adamın yerine koyun. bence haketmiş.

0
54
yanıtYanıtla
HADE LEN SENDE:

EKMEK Mİ ÖNEMLİ BİR KİŞİNİN SAĞLIĞI MI

yanıt20
yanıt0
Black Eagle:

ince ayrıntı sen öküzün önde gidenisin.

yanıt13
yanıt0
levent:

yabırak bu işi kurallar bar oyunda her macta haksızlık oluyor yerde duran adama tekme atmak nedir savunmasız birine sen düşyere sana bir tekme gelsin yüzüne okkalı konuşurmusun bölebidaha bilmem ....

yanıt16
yanıt0
Erol Mehmet Yıldız:

Hakem zaten faul vermişti. Adamın tekme atmasına gerek yoktu.

yanıt11
yanıt0
YVZ:

SIĞIRIN ÖNDE GİDENİ = ''''İNCE AYRINTI''''

yanıt9
yanıt0
batman:

Kesin PKKli dir

27
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu şahsın ömür boyu spordan men edilmesi lazım. Bu şahsın bulunduğu kulübede 10 yıl her türlü spordan men cezası verilmesi lazım

32
3
yanıtYanıtla
FATSALI:

insanlıktan nasibi olmayan mahluk

35
0
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title