Haberler

Kerimcan Durmaz, Survivor'a mı Katılıyor? Kerimcan Durmaz kimdir?

Güncelleme:

Kerimcan Durmaz'ın Survivor'a katılacağı iddia edilmişti. Kerimcan Durmaz, Survivor'a mı katılacak? Kerimcan Durmaz kimdir? İşte Kerimcan Durmaz ile ilgili detaylar...

Kerimcan Durmaz'ın Survivor 2017'ye katılacağı iddia edilmişti. Sosyal medya hesabından yayınladığı videoaları ve renkli kişiliğiyle kendisinden söz ettiren Kerimcan Durmaz'ın geride bıraktığımız haftalarda Survivor 2017 kadrosunda olacağı iddiaları dillendirilmişti. Konuyla ilgili açıklama Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor'da sunuculuk yapan Alp Kırşan'dan geldi. Geride bıraktığımız gün alışveriş yapmak için gittiği mekanda görüntülenen Kırşan, 'Survivor 2017' programının çekimlerinin 22 Ocak tarihinde başlayacağını açıkladı. Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın Survivor'da yer almayacağını belirten Kırşan, "Kerimcam Durmaz, Survivor'da olmayacak, ama yeni sezonda başlayacak bir moda programında haftanın bir günü yer alacak." şeklinde konuştu.

KERİMCAN DURMAZ KİMDİR?

İlk olarak Periscope uygulamasında yaptığı yayınlarla fenomen olan Kerimcan Durmaz, sosyal medya paylaşımları ve ünlülerle olan yakın ilişkisiyle sık sık gündeme geliyor. Peki kısa sürede binlerce kişi tarafından sevilen, paylaşımları rekor kıran Kerimcan Durmaz kimdir? Sıra dışı, kendine has ve eğlenceli tavırları ile oldukça dikkat çeken Kerimcan Durmaz, 1994 yılında Balıkesir Erdek'te doğdu. Verdiği bir röportajda geleneksel bir aile büyüdüğü ve üç kardeş oldukları bilgisini veren sosyal medya fenomeni DJ'lik yapıyor ancak en büyük hayali tasarımcı olmak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Acun Ilıcalı Alp Kırşan Gündem Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

SGK 344 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları neler? Kamuda sözleşmeli personel ne demek? Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title