Haberler

Şanlıurfa'da Asfaltlama Çalışması Dolayısıyla Yol Trafiğe Kapatılacak

Şanlıurfa Belediyesi'nin Kentin İşlek Caddelerinden Birisinde, Asfaltlama Çalışma Yapacağı Dolayısıyla Yolun Trafiğe Kapatılacağı Bildirildi.

Şanlıurfa Belediyesi'nin kentin işlek caddelerinden birisinde, asfaltlama çalışma yapacağı dolayısıyla yolun trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Şanlıurfa Belediye Başkanlığı tarafından, Atatürk Bulvarının gidiş ve geliş istikametinde asfaltlama çalışmaları yapılacaktır. 1. Etapta Abide kavşağı istikametinden Vilayet kavşağı istikametine doğru olan bölümü asfaltlanıyor. Belirtilen güzergahı kullanmak isteyen vatandaşlarımızın çalışma süresince gidecekleri yere daha güvenli ve seri bir şekilde ulaşabilmeleri için, Cengiz Topel kavşağından Topçu Meydanı istikametine doğru tek yön olarak kullanılacak olan Cengiz Topel caddesini kullanmaları gerekiyor. 2. etap çalışması olan Vilayet Kavşağı istikametinden Abide kavşağı istikametine doğru olan bölümünde asfaltlama çalışması yapılacak. Asfaltlama çalışmaları süresince Topçu Meydanı istikametinden Cengiz Topel Kavşağı istikametine doğru tek yön olarak trafiğe açık kalacak.Sürücülerin Cengiz Topel Caddesini kullanılacağından, çalışma süresince vatandaşlarımızın trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor. Ayrıca ilimiz genelinde 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunun 72. maddesini (Ses, müzik, görüntü ve haberleşme cihazlarının şartlarına uygun olmadan araçlarda bulundurmak, kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde kullanmak) ihlal eden sürücülere 2008 yılının ilk beş ayı içerisinde toplam bin 260 adet idari para cezası uygulandı. Denetimler devamlılık arz edecektir" denildi.

(FÖ-OÇ-Y) 21.05.2008 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title