Haberler

Samsun: Samsun'da Yerel Yönetimler

- Samsun'da, İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün, Belde Genelinde Yürüttüğü 'Yol-kaldırım ve Yol Açma Çalışmaları' Kapsamında Kökçüoğlu Mahallesi, 100. Yıl Bulvarı'na Bağlandı.

- Samsun'da, İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün, belde genelinde yürüttüğü 'yol-kaldırım ve yol açma çalışmaları' kapsamında Kökçüoğlu Mahallesi, 100. Yıl Bulvarı'na bağlandı.

İlkadım Beldesi'nin en eski yerleşim birimlerinden olan Kökçüoğlu Mahallesi'nin ulaşım sorunu yeni açılan yolla çözülürken, trafik akışında da büyük bir rahatlama sağlandı. 193.5 metre uzunluğunda ve 16 metre genişliğinde yapılan cadde

ile bulvarla buluşan Kökçüoğlu Mahallesi, aynı zamanda çevre mahallelerle de rahat bir bağlantı yoluna kavuşmuş oldu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, her mahallenin ihtiyaçları ölçüsünde yol-kaldırım ve yol açma çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla oluşturulan ve 100. Yıl Bulvarı'ndan Kökçüoğlu Mahallesi'ne bağlanan bu yol ile trafikte ve ulaşımda çok büyük bir rahatlama sağlandığını, İlkadım Belediyesi'nin en önemli önceliğinin de mahallelerin bu tür ihtiyaçlarını gidermek olduğunu kaydetti.

(SAM-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title