Haberler

Sakaryaspor'da Hedef 3 Puan

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Sivasspor Karşılaşmasını Seyircisiz Oynanmasının Kendileri İçin Ağır Bir Ceza Olduğunu Söyledi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Sivasspor karşılaşmasını seyircisiz oynanmasının kendileri için ağır bir ceza olduğunu söyledi.

Sivaspor karşılaşmasını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade eden Teknik Direktör Şaban Yıldırım, karşılaşmanın seyircisiz oynanmasının çok ağır bir ceza olduğunu kaydetti. Yıldırım, "Seyircisiz oynamak bizim için ağır bir ceza oldu. Hak etmediğimiz bir ceza ile cezalandırıldığımız kanaatindeyim. Buna artık başka bir çözüm yolu bulunması gerektiğini düşünüyorum. Ceza ağır bir ceza, bunu söylemeden edemeyeceğim" dedi.

Sivasspor karşılaşmasını seyircisizde olsa kazanmak istediklerini söyleyen Yıldırım, 3 puan amacıyla sahaya çıkacaklarını belirtti.

Sakaryaspor'un Sivasspor maçına, "Martinez, Murat Duman, Suat, Yalçın, Carlos, Musa, Evren, Zafer, Murat Erdoğan, Cem Yanık, Graf" ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

(İÇ-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title