Haberler

Ronaldo, Ac Mılan'da Başarılı Olacağına İnanıyor

Real Madrid'den Olaylı Bir Şekilde Ac Milan'a Transfer Olan Brezilyalı Yıldız Ronaldo, Yeni Takımının Formasıyla İlk Kez Basının Karşısına Çıktı.

Real Madrid'den olaylı bir şekilde AC Milan'a transfer olan Brezilyalı yıldız Ronaldo, yeni takımının formasıyla ilk kez basının karşısına çıktı.

İspanya'da mutsuz olduğunu söyleyen ve teknik direktörü Fabio Capello'yla sorunlar yaşayan Ronaldo, yeni takımı AC Milan'la resmen anlaştıktan sonra ilk kez basına konuştu. Transfer ücretinin 7 milyon 500 bin euro olduğu iddia edilen Ronaldo, basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulunarak, "Mücadele benim için her zaman en önemli şey. Hikayem henüz bitmedi. Sportif mücadeleyi paraya tercih ettim. Suudi Arabistan ve Birleşik Amerika'dan daha iyi teklif gelmişti" dedi.

30 yaşındaki yıldız futbolcu Ronaldo, Milan'la yeni bir yola girdiğini ve başarılı olmak için elinden geleni yapacağını da söyledi. Ronaldo konuşmasında, "Milan'da mükemmel bir motivasyon olduğuna inanıyorum. Ronaldo'yu herkese göstermek istiyorum. Taraftarların bana yaklaşımlarından dolayı çok memnunum" dedi.

Attığı 15 golle Dünya Kupaları tarihinin en golcü ismi ünvanının sahibi olan Ronaldo ayrıca, Real Madrid'deyken Capello'yla bir sorunu olmadığını ancak İtalyan teknik adamın kendisine inanmadığını ve bu konuda kendisiyle konuşmadığını da sözlerine ekledi.

(ERS-ERS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title