Haberler

PTT Genel Müdür Yardımcısı Karaca Açıklaması

PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca, "PTT 176 yıllık bir çınar. PTT Genel Müdürlüğü olarak 40 bin kişilik bir orduyuz." dedi.

PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca, "PTT 176 yıllık bir çınar. PTT Genel Müdürlüğü olarak 40 bin kişilik bir orduyuz." dedi.

Karaca, Kastamonu Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Başmüdürlüğü tarafından bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

PTT çalışanlarına hitap eden Karaca, 40 bin çalışanı olan ve geçen yıl 550 milyon lira kar elde eden bir kurum olduklarını belirtti.

PTT Genel Müdürlüğünün 2014 yılından itibaren yeni bir yapılanmaya girdiğini ifade eden Karaca, şunları söyledi:

"Bu yapılanma sürecinde farklı değişiklikler, farklı yapılanmalar, çağın gereklerine göre hızlı bir şekilde karar alındı ve uygulamaya sokuluyor. Sahada esas rakibimiz bizim, diğer kargo şirketleriyle boy gösterebilmemiz, onlarla yarışabilmemiz gerekiyor. PTT 176 yıllık bir çınar. Bu çınarda mazide emeği geçmiş birçok insan gelip geçti. Onlar çalışmış ki biz buradayız. PTT Genel Müdürlüğü olarak 40 bin kişilik bir orduyuz. Karlı bir şirketiz. 550 milyon kar yapan, 2016 yılı itibarıyla yaklaşık 850 milyon lira hazineye temettü ve vergi ödemelerini tamamlayabilen, 40 bin personelin maaşını karşılayabilen bir şirketiz. Biz kuruş kuruş emeğimizin karşılığını çıkarıyoruz, kar ediyoruz, personelimizin maaşını ödüyoruz."

Kastamonu PTT Başmüdürü Aysel Varlıker ise 2023 yılına endekslenmiş vizyonlarının ve yeni hedeflerinin olduğunu dile getirdi.

PTT'nin vatandaşların gönlünde çok özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Varlıker, " Türkiye'nin yeni PTT'sinde belirlenen hedefler çerçevesinde 2023 yılına kadar Türkiye genelinde 15 bin iş yeri ve 100 bin personel ile hizmet vermek temel hedeflerimiz arasındadır. Hali hazırda Kastamonu'da 34 iş yerimiz bulunmaktadır. Tüm müşterilerimizin rahatlıkla ulaşabilecekleri sayıda 2023 yılına kadar kaliteli ve rahat hizmet alabilecekleri 95 iş yeri oluşturulacaktır." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title