Haberler

Ümit Özdağ: İstanbullulara sesleniyorum, şehrinize sahip çıkın

Güncelleme:

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul depremi konusunda hükümet ve belediyeyi uyararak İstanbullulara seslendi.

ZAFER Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sevgili İstanbullulara sesleniyorum; şehrinize sahip çıkın, sahip çıkmayan hükümeti veya belediyeyi uyarın dedi.

Karadeniz gezisi kapmasında Rize'ye gelen Ümit Özdağ, kentte esnaf ziyaretinde bulundu. Daha sonra üniversite öğrencileri ile bir araya gelen Özdağ, açıklamalarda bulundu. Özdağ, Anadolu'da yapmış oldukları ziyaretlerde vatandaşların İstanbul depreminden endişe duyduğunu dile getirerek, Eğer İstanbul ile ilgili gereken kararı adımlar hızlı atılmazsa; milyonlarca insanımızın hayatı, İstanbul'da tehlike altındadır. Şu anda da Rize'deyiz, geziyoruz. Karadeniz bölgesinde yapmış olduğumuz temaslarda; ekonominin en üst noktasında bulunan hemen herkesin hayret ama doğru bir şekilde İstanbul depreminden endişeli olduğunu gördük. 'İstanbul, Anadolu'daki depremi ayağa kaldırır ama İstanbul depreminden sonra İstanbul'u ayağa kaldıramayız' diyorlar. Haklılar dedi.

'ŞEHRİNİZE SAHİP ÇIKAN'

İstanbullulara seslenen Özdağ, Görüyoruz ki ne hükümet ne İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul depremine yönelik ciddi hiçbir adım ve girişim yapmıyor. Sevgili İstanbullulara sesleniyorum; şehrinize sahip çıkın, sahip çıkmayan hükümeti veya belediyeyi uyarın. Söz konusu olan çocuklarınızın, eşlerinizin, anne ve babalarınızın hayatıdır. Yarın onların vücutlarını enkazı altından çıkarmak istemiyorsanız; şimdi alınması gereken tedbirler konusunda lütfen yetkililerle iletişime geçin. Bunun ötesinde onlarla karşı karşıya gelin, sorumluluklarını hatırlatın ve depremden önce alınması gereken bütün önlemlerin alınmasını sağlayın diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Zafer Partisi Ümit Özdağ İstanbul Hükümet Deprem İstanbul Belediye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title