Haberler

Tib'de Dinlemelere İlişkin İnceleme

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Devlet bunun hesabını sorar, hükümetimiz sorar. Dolayısıyla bunun hesabını kesinlikle sorarız. Hiç kimsenin buna hakkı yok" "Bir takım paralel devlet kurma hayaliyle bunlara teşebbüs etmek son derece yanlıştır"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde iki yılda 509 bin 516 kişinin dinlendiğinin belirlenmesine ilişkin, "Devlet bunun hesabını sorar, hükümetimiz sorar. Dolayısıyla bunun hesabını kesinlikle sorarız. Hiç kimsenin buna hakkı yok" dedi.

Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dinlemelerin çok büyük ahlaksızlığın ötesinde bir casusluk olduğunu kaydetti.

Devletin bazı sırlarının bulunduğuna değinen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biz konuşurken bazı devlet sırlarını paylaşıyoruz. Bunları dinlemek aynı zamanda casusluktur. Devlet bunun hesabını sorar, hükümetimiz sorar. Dolayısıyla bunun hesabını kesinlikle sorarız. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Kimse kusura bakmasın. Bir takım paralel devlet kurma hayaliyle bunlara teşebbüs etmek son derece yanlıştır. Onlar gereken cezayı muhakkak görecektir. Zaten deşifre oldular. Bundan sonra artık böyle bir şey olamaz. Herkesin yatak odasına kadar dinleyip, özel, kendisine has konuları dahi dinlemek, bunları şantaj maksadıyla sunmak, montaj kasetler yaparak, bunları sunmak en büyük vatan ihanetlerinden birisidir diye düşünüyorum."

-Yerel seçimler

Eroğlu, AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Harun Karacan'ın kente güzel hizmetler sunacağını vurguladı.

Eskişehir'in yıllarca kaybettiğini ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"Eskişehir'de cilalama yapıldı. Porsuk Çayı'nda uydurma bir şey yaptı. Porsuk'un öbür tarafında hiçbir şey yapılmadı. İçme suyunda koku var. Halbuki Büyükşehir Belediyesi bunu giderebilirdi. İSKİ'yi devralınca dünyanın en ileri teknolojisine sahip arıtma tesisini yaptık. İnşallah Harun Karacan, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilince musluklardan memba suyu gibi su akıtacak. Projesi hazır. Biz de başkanımıza destek vereceğiz. Porsuk Çayı'nı da berrak hale getiririz, Eskişehir'i çiçek gibi yemyeşil yapacağız." - Eskişehir

Kaynak: AA / Politika

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Veysel Eroğlu Eskişehir Porsuk Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

Eski Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, 12. kattan düşerek hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title