Haberler

Cumhur İttifakı Trabzon'da belediye başkan adaylarını açıkladı

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Trabzon'da ilçelerden gösterdiği belediye başkan adayları belli oldu. AK Parti ve MHP'nin ortak adayları açıklandı. Mevcut Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Cumhur İttifakı'nın 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Trabzon'da ilçelerden gösterdiği belediye başkan adayları belli oldu.

Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti'den Ortahisar'da Ergin Aydın, Akçaabat'ta Osman Nuri Ekim, Araklı'da Hüseyin Avni Çebi, Arsin'de İbrahim Küçük, Çaykara'da Hanefi Tok, Dernekpazarı'nda Mehmet Aşık, Düzköy'de Selim Çelenk, Hayrat'ta Mehmet Nuhoğlu, Köprübaşı'nda Ali Aydın, Maçka'da Koray Koçhan, Of'ta Salim Salih Sarıalioğlu, Sürmene'de Hüseyin Azizoğlu, Tonya'da Osman Beşel, Vakfıkebir'de Muhammet Balta ve Yomra'da Abdulkadir Özdemir ile MHP'den Çarşıbaşı'nda Ahmet Keleş, Şalpazarı'nda Refik Kurukız ve Beşikdüzü'nde ise Barış Öztürk aday olarak gösterildi.

Mevcut Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığı daha önce açıklanmıştı.

Kaynak: AA / Politika

Ahmet Metin Genç Ahmet Metin Metin Genç Ortahisar AK Parti Trabzon MHP Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
title