Haberler

CHP'de Gündem, Gençlik ve Sandık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İlçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri, Torbalı'da yapılan bir toplantıda bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İlçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri, Torbalı'da yapılan bir toplantıda bir araya geldi. Toplantının açılış bölümüne, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da katıldı.

CHP İzmir il başkanlığının her ay farklı ilçelerde gerçekleştirdiği ilçe başkanları toplantısının son adresi Torbalı oldu. Gençlik kolları ve Sandık örgütlenmesi gündemleriyle toplanan ilçe başkanları toplantısının açılış konuşmasını, CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar yaptı.

EŞİMİZDEN FIRÇA DA YESEK

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, sandık örgütlenmesi konusunda iyi durumda olduklarını ancak eksikleri bulunduğunu, seçim sonrasına kadar başta gençler olmak üzere her partilinin eşinden fırça da yese çalışmasını istedi.

Engin, iyi yolda olduklarını ve diğer illerden çok daha organize çalıştıklarını belirterek şunları söyledi: "Elbette seçime kadar bu konuda daha çok çalışmamız ve tüm örgütlenmeyi tamamlamamız gerek. Örgüt başkanları olarak yoğun bir tempoda çalıştığınızı görüyorum. Hepimizin daha da yoğun çalışmaya hazır olmamız lazım. Kimse zorla bizi il ya da ilçe başkanı yapmadı. Demek ki bu işi çok iyi yapmaktan başka şansımız yok. Yeni seçilen ilçe başkanlarımız çok iyi uyum sağladılar ve eksiksiz işleri yürütüyorlar hepsine teşekkür ediyorum. Tüm ilçe başkanlarına katıldığı için çok teşekkür ediyorum, bu yoğunlukta ailemize az zaman ayırıyoruz farkındayım ama eşlerimizden fırça da yesek bu işi biz istedik, biraz daha sabredeceğiz.".

SURİYE'DEKİ İÇ SAVAŞA NEDEN TEK BAŞIMIZA MÜDAHİL OLUYORUZ

Her ay bu toplantıları farklı ilçelerde yaptıklarını ve bunu devam ettireceklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, konuşmasının başında genel bir değerlendirme yaparak hükümeti eleştirdi.

İhtiyacı olan, zorda olan insanlara elbette yardım etmenin güzel ve çok insani olduğunu belirten Engin, "Ama bu insanların ülkelerini karıştırarak ülkemize gelecek mülteci sayısını artırmak hangi aklın ürünü merak ediyoruz. Suriye'deki iç savaşa biz neden tek başımıza müdahil oluyoruz?" diye sordu.

"Hangi ciddi yönetilen ülke tek başına kahramanlığa kalkışır" diyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, kendi hırslarıyla, mantıktan ve ortak akıldan yoksun olan devlet adamları sayesinde Türkiye'nin tüm dünyada savaş çığırtkanı olarak tanındığını söyledi. Bu işin konuşulacağı, tartışılacağı ve kararın verileceği yerin Birleşmiş Milletler olduğunu anlatan Engin, sözlerine şöyle devam etti: "Ama olay öyle abartıldı ki, BM'yi bile tanımıyorlar. Sonra da 2 milyar lira zar zor geçinen vatandaşımızın cebinden çıkıp ucuz kahramanlığın maliyeti olarak hepimize fatura ediliyor. İki milyar liraya ülkenin öğrenci yurdu sorununu tamamen çözerdik. Muhtaç olan insana kapılarımızda gönlümüzde açık ama bunun bir yöntemi ve uluslar arası kuralları vardır. Kimse vatandaşın cebi üzerinden kendisine paye çıkarmaya çalışmasın"

PARTİLİ GENÇLERİ UYARDI

Gündemlerinin en önemli maddesinin Gençlik Kolları olduğunu ifade eden Ali Engin, gençlerin partiye sağlaması gereken katkı konusunda eksik kaldıklarını ama artık buna müsaade etmeyeceklerini belirtti.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, gençlik örgütlenmesinin kendileri için önemine dikkat çekerek, çalışmayan kimsenin partide yerinin olmadığını belirterek şöyle konuştu: "Gençlik örgütlenmesi oldukça önemli. İtici ve en dinamik gücümüz olması gerekiyor gençlik kollarımızın. Bu konuda bir eksikliğimiz vardı maalesef. Şimdi yeni bir İl Gençlik Kolları yönetimi oluşturuldu. Umuyorum ve inanıyorum ki yeni İl Gençlik Kolları çok daha iyi bir çalışmanın ve örgütlenmenin içinde olacaktır. Bir anda tüm sorunların çözümlenmesini beklemiyoruz elbette ama her geçen gün daha iyiye gitmesi şartını gençlerimize koyduk. Bazı ilçelerimizde gençlik kollarımız yok bazılarında var ama çalışma yok. İl Gençlik kolu başkanımıza güveniyoruz. Ben dahil, çalışmayan kim olursa olsun partinin önünün tıkanmasına izin veremeyiz."

TORBALI'DA BİR TEZGAHLA KARŞI KARŞIYAYIZ

CHP Torbalı İlçe Başkanı Faruk Akpınar da, toplantının ilçelerinde yapılmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Torbalı belediye başkanı üzerinden kurulmaya çalışılan bir tezgahla karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Bu tezgahları aşacaklarını anlatan Akpınar, "Önümüzdeki seçimlerde koyduğumuz yüzde 60'lık hedef vardı. Göreceksiniz bu hukuksuzluk ve adaletsizlikten sonra en az yüzde 70 oyla kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

HALKIMIZ GERÇEKLERİ BİLİYOR

Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur da kısa bir konuşma yaparak, "Tüm ilçe başkanları ve il yöneticilerimize hoş geldiniz diyorum. Yaptıklarımız belli. İnanıyoruz ki halkımız gerçekleri görüyor. Partimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Toplantıda İlçe başkanları da söz alarak kendi ilçeleri ile ilgili bilgileri ve yapılan çalışmaları anlattı. Belediye tarafından ilçede yapılan hizmetler ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ilçede yaptığı açılışları gösteren bir slayt gösterildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Torbalı İzmir Politika Güncel Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! 'Bismillah' diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

IShowSpeed'in Türk döneriyle imtihanı! "Bismillah" diyerek ilk ısırığı aldı, ortalığı birbirine kattı

Kurban keserken elindeki bıçağın üzerine düştüğü söylenmişti! Vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Kurban keserken elindeki bıçağın üzerine düştüğü söylenmişti! Vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title