Haberler

Petrol Şansızlığını Yenemiyor

Güncelleme:

Batman Petrolspor A.Ş. 16 Mayıs şehir stadyumunda ağırladığı lider Darıca Gençlerbirliğispor ile 1-1 berabere kaldı.

Dün saat 13.00'da güzel bir havada oynanan maçta, Petrolspor, 1-0 önde götürdüğü mücadelenin son dakikalarında yediği gol ile mutlak galibiyeti kaçırdı.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte iki takımda oyuna kontrolü başladı. Maçın 20. Dakikasında sonra müthiş bir taraftar desteğini arkasına alan Petrolspor, lidere karşı oyun hakimiyetini eline aldı.

İlk yarıda bulduğu pozisyonlardan sonuç alamayan kırmızı-beyazlı temsilcimiz, soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

İkinci yarının başından itibaren oyun kontrolünü eline alan Petrolspor, 52. Dakikada Emin Yalın ceza sahası içinde düşürülmesi sonrası maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

Penaltıda vuruşunda topun başına geçen Emin Yalın, top ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından oyunun kontrolünü elinde tutmayı başaran Petrolspor, 82. Dakikada Can Morgülün kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı.

Kırmızı kartın ardından maçın 87. Dakikasında korner vuruşu kazanan Darıca Gençlerbirliği, Erhan Çelenk'in yeşil sahalarda ender rastlanan bir gol orta şut karışımı vuruşunda 1-1'lik skoru yakaladı.

Bu beklenmedik golün ardından demoralize olan Petrolspor'lu futbolcular, maçtan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar.

Kaynak: Temsilci / Spor

Yalın Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title