Haberler

Özgecan'dan Geriye Okulda Çekilen Videosu Kaldı

Güncelleme:

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranırken, ormanlık alanda öldürüldükten sonra yakılmış halde cesedi bulunan Özgecan Aslan'ın ardından geriye video görüntüsü kaldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 3 gündür kayıp olarak aranırken, ormanlık alanda öldürüldükten sonra yakılmış halde cesedi bulunan üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın geriye kalan görüntüleri, izleyenlerin yüreklerini burktu.

OKULDA ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Çağ Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencisi Özgecan Aslan, 2 gün önce sabah, Tarsus ilçesi Çamalan Mahallesi Alman Mezarlığı yakınındaki Cin deresinde öldürüldükten sonra yakılmış halde bulunmuştu. Olayın ardından tüm Türkiye'den tepkiler yağarken, herkes kadına şiddete karşı tek yürek oldu. Özgecan'ın ölmeden önce okulda çektiği videosu ise insanların yüreklerini burkuyor. Geriye kalan görüntülerde Özgecan, kendisine sorulan soruları yanıtlıyor.

İlgili Haberler
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Tarsus Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (138)

CIRAK:

KIZ BEN SENI VURMAZMIYIM SACLAINI YOLMAZMIYIM YADA YA BENIMSIN YADA TOPRAGIN BUNLARA BENZEYEN ZIRVALARI MÜZIK DIYE DINLEYEN BIR TOPLUMDAN BASKA NE BEKLENIR ERKEK COCUGUNU KIZ COCUGUNDAN ÜSTÜN GÖREN ONA PRENS YADA KRAL MUAMELESI YAPAN BIR DEDIGINI IKI ETMEYEN SIMARIK UKALA TERBIYESIZ AHLAKSIZ KISILIKLERI EVLAT DIYE YETISTIREN BIR TOMLUMUZ MALESEF BÖYLE YETISEN BIRININ NE ANASINA NE BABASINA NEDE BACISINA SAYGISI OLMAZ SOKAKTA ISE GÖNÜLLÜ OLMAZSA ISTEDIGINI ZORLA ALIR

85
1
yanıtYanıtla
diyar:

burda bazı yorumcular . yok efendim acık giyiniyorlar erkekleri tahrik ediyorlar. yok efendim okulda ruj sürüyorlar diye yorum yazıyorlar e be denyolar bu ülkede ördege bile tecavuz ettiler ördektemi acık giyinip ruj sürdü

29
8
yanıtYanıtla
mert38mobilWeb@haberler.com:

Okulda dudakta ruj falan ne iş

1
34
yanıtYanıtla
Bağlama Ustası:

BU YAŞANANLARDAN SONRA NORVEÇ''TE YAŞAMAYA KARAR VERDİM. NORVEÇ KONSOLOSLUĞUNA BİR MEKTUP YAZACAĞIM. BU ÜLKEDE YAŞAMAK UTANÇ VERİCİ. . . UTANIYORUM ÜLKEMDEN. . .

23
7
yanıtYanıtla
OKULDA RUJ NE ALAKA DIYEN GERI KAFALI SENİNDE O SAPIK ADAMDAN FARKIN YOKKKMobil-ANDROID:

kizi vahşice oldurmus sen ruja takilmissin örümcek kafali seni

29
1
yanıtYanıtla
AslimobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun Allah Ailisine sabirlik versin bunu yapanida idam etsinler

24
0
yanıtYanıtla
hüseyin:

çok üzüldüm-islamı ögretmeliyizki -katiller olmasın.

13
10
yanıtYanıtla
Mevlevi:

bu vahşeti yapanlar bunun hesabını Allahın katında nasıl verecekler. Hiç korkmadılar mı , içleri acımadı mı ? Nasıl bir canavar ki melek yüzlü kızın ellerini kesip yaktınız.

21
0
yanıtYanıtla
OTTOMANS:

Açık saçık elbiseler, aşırı makyaj, aşırı parfüm kullanma gibi dış etkenler bir erkegin ilgisini herzaman çeker. Beni çekmiyor diyen yalancıdır zaten. . Kusura bakmayın Kadınlarımız hergün özellikler yaz aylarında giyim ve kuşamına süsüne dikkat etmezlerse bu olaylarında sonu gelmez. . Suçu hep erkeklerde aramak cahilliktir ilk aynada bir bakın kendinize size nasıl giyinmeniz ögütlenmiş kime süslenmeniz ögütlenmiş. .

5
16
yanıtYanıtla
AslimobilWeb@haberler.com:

Bunun ne rujla alaksi olabilir nede kilik kiyafetle bir insanin icinde sapiklik varsa carsaf giyene dahi tecavüz ederler

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title