Haberler

Ordu: Karadeniz Tüpgaz'dan Bayilerine İftar

- Ordu'da 26 Yıldır Faaliyet Gösteren ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Hakkı Yılmaz'ın Yaptığı Karadeniz Tüpgaz, Ordu'daki Bayilerine Bir İftar Yemeği Verdi.

- Ordu'da 26 yıldır faaliyet gösteren ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Hakkı Yılmaz'ın yaptığı Karadeniz Tüpgaz, Ordu'daki bayilerine bir iftar yemeği verdi.

Mıdı Restaurant'ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Ordu Merkez ve yakın beldelerdeki bayiler katıldı. Samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinde bayilere kısa bir konuşma yapan Karadeniz Tüpgaz Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Yılmaz, firmalarının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Sıfırdan başladıkları ticaret hayatında 26 yıl içerisinde bayileri vasıtasıyla büyüdüklerini belirten Yılmaz, "Karadeniz Tüpgaz ve bünyesindeki Samçelik markası bugün dünyanın dört bir yanına 30 ülkeye ihraç ediliyor. Bünyemizde 150 işçi çalıştırıyoruz. Ekonomik trendimizi ve istihdam oranımızı sürekli büyütmeyi hedefliyoruz. Yönetim yerimizi de hiç bir zaman Ordu'dan bir başka yere nakletmeyi düşünmüyoruz. Biz Ordu'nun ekonomik ve sosyal hayatına bir ivme ve katkı sağlamak için varız" dedi.

(MAK-SA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title