Haberler

Milli Takım'ın EURO 2016 Şarkısı Yayınlandı

Güncelleme:

Serdar Ortaç'ın Fatih Terim'in "Biz bitti demeden bitmez" sözünden esinlenerek seslendirdiği Milli Takım şarkısı görücüye çıktı.

Fransa'da düzenlenecek olan EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Milli Takım için hazırlanan şarkı yayınlandı.

"BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ"

Euro 2016'da kullanılması için tribünleri coşturacak tarzda hazırlanan şarkı görücüye çıktı. Serdar Ortaç tarafında seslendirilen 'Bitti Demeden Bitmez' isimli şarkı kısa sürede beğenileri topladı. Ünlü sanatçı Serdar Ortaç Euro 2016 için hazırladığı şarkıyla birlikte tüm telif hakkını da federasyona devretti.

TERİM'İN SÖZÜNDEN ESİNLENDİ

Serdar Ortaç'ın seslendirdiği ve Fatih Terim'in "Biz bitti demeden bitmez" sözünden esinlenen şarkıda Türkiye'nin tüm yörelerine ait ezgiler kullanıldı. Milli Takım şarkısı, özellikle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Serdar Ortaç Fatih Terim Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek? ALES SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ALES sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM sorgulama ekranı! Göz çapaklanması neden olur, nasıl temizlenir? Göz Çapaklanması neyin belirtisi? Öğretmenler grev mi yapacak? Öğretmenler ne grevi yapıyor, neden? Bugün (9 Mayıs) hava nasıl olacak? İstanbul'da yağmur yağacak mı? Meteoroloji il il hava durumu tahminleri! Real Madrid- Borussia Dortmund maçı ne zaman? Şampiyonlar ligi finali nerede oynanacak? 9 Mayıs hangi burç? 9 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 9 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (45)

TÜRK:

SERDAR ORTAC BÜYÜK SANATCIMIZ

10
6
yanıtYanıtla
ayşe:

maşallah şahane olmuş.

7
6
yanıtYanıtla
Biraz akıl:

Çok kötü iğrenç bir şarkı

7
6
yanıtYanıtla
D:

Radyoda dinlenir :D

1
11
yanıtYanıtla
MEMO:

BU NE YA SAÇMALIK MİDE BULANDIRICI GERİ ZEKALI BİRDE SANAÇ CI SALAK

4
7
yanıtYanıtla
ASTSUBAY:

bu ne kardeşim. böyle şarkı mı olur. berbat ötesi. kendi şarkılarını duygularını katarak söylüyo. buna hiç önem vermemiş. 90 larda yapılan şarkılar gibi olmuş. saçma ve berbat. tarkanı arıyoruz

9
1
yanıtYanıtla
Hakan:

bu adama sarki soyletmeyin sezen aksu ya da sarkici deniyor bu vatandasa da ; adamin en ufak muzik bilgisi yok seste yok en basta. . sacma sapan muzik aletlerinin sesi arkadan cirtlak cirtlak bagiran bi rahatsiz edici bi ses ;cekilir bisey degil. . . muzik yaparken de boyle koy havalari katmayin icine. . . zurna sesleri falan filan asla olmamali. . 1000 yil once belki normaldi fakat zurna sesleri falan cahilik gostergesi . afrikalilarin cikradiklari tam tam gibi manasiz rahatsiz edici birsey

1
9
yanıtYanıtla
Çeto:

İğrenç adamdan iğrenç şarkı.

5
5
yanıtYanıtla
Barbar Türk Rambo Dortmund:

Bence en iyi tercih Grup Cartel yada Ayyildiz olmali

8
2
yanıtYanıtla
xxx:

tarkan yapsın bir tane, o daha iyi becerir bu işi. bu ses tonu bu söyleyiş tarzı insanı ayara getirmiyor. tribünlerde sokaklarda söylenebilecek bir şarkı olmalı.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title