Haberler

Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Velileri Okula Davet Etti

Güncelleme:

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Eğitimin Toplu Bir Hizmet Olduğunu Belirterek, Velilerin Sık Sık Öğretmenleri Ziyaret Edip Çocukları Hakkında Bilgi Almalarını İstedi.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, eğitimin toplu bir hizmet olduğunu belirterek, velilerin sık sık öğretmenleri ziyaret edip çocukları hakkında bilgi almalarını istedi.

Mustafa Kemal Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Bilal Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek sorular sordu. Okul Müdür Cafer Erdoğan'dan okul hakkında bilgi alan Yılmaz sınıfları tek tek gezdi. Daha sonra öğretmenlerle toplantı yapan Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, öğrenci velileri ile öğretmenler arasındaki diyalogun sağlanmasını istedi.

Tüm velilerin okula davet edilmesini isteyen Yılmaz "Veliler, çocuklarının öğrenim gördüğü okulu ve öğretmenleri sık sık ziyaret ederek, onların yetişmesinde ve başarısında karşılaşılan güçlükleri çözmeye çalışmalı. Bunun, öğrencilerimizin başarısını artıracağı inancındayım. Velilerin yapacağı ziyaretler, öğretmenlerimizi de mutlu edecektir. Ben ve eğitimci arkadaşlarım bütün velilerin çocukları hakkında sık sık bilgi almalarını istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title