Haberler

Medical Park Antalyaspor Tek Hedef Galibiyet

Güncelleme:

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivasspor karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivasspor karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirterek, "Sivasspor, ligin iyi takımlarından birisi. Bulunduğu konumu hak etmiyor. Var gücümüzle savaşacağız" dedi.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam ediyor. Bacağında sinir sıkışması olan Deniz, sahilde düz koşu yaparken, sakatlığı devam eden Hakan Arıkan ise antrenmana katılmadı. Kalecilerin takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda, futbolcular ısınma hareketleri, düz koşu ve eğitsel oyunun ardından salonda ağırlık çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, geçtiğimiz hafta sonundaki Gaziantepspor karşılaşmasını kazanmalarının yukarıda kalmak adına önemli olduğunu belirtti.

Cezalı Tita ve sakatlık sonrası hazır olmayan Hakan Arıkan'ın dışında Sivasspor maçında eksik bulunmadığını kaydeden Özdilek, "Ligin çok enteresan. Ligde 10 final maçı var. Her maça tek tek bakacağız. 6 hafta ne söylemişsem, onu tekrar ediyoruz. Saha içinde elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz. Amacımız bunu 34. hafta sonuna taşımak. Sivasspor, ligin iyi takımlarından birisi. Bulunduğu konumu hak etmiyor. Tek düşüncemiz kazanmak. Yukarılarda ve oraları kovalamak istiyoruz. Ligin, alt ve üstü birbirine çok yakın. Her şeyden önce kendi işimizi iyi yapmak istiyoruz. Amacımız galibiyet üzerine. 10 haftayı da tek tek değerlendireceğiz. Tek düşünce kazanmak. Var gücümüzle savaşacağız" diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası maç programlarının sağlıklı olmadığını ve kupada hem bedensel hem de zihinsel olarak yıprandıklarını söyleyen Mehmet Özdilek, Ocak ayından Mart ayı başına kadar 14 müsabaka yaptıklarını hatırlatarak, "Belki maçlarda skor olarak bunu görmedik ama zihinsel anlamda çok yıprandık. Ligde 4-5 puanımız daha olabilirdi. Ligin boyu daha da kısaldı. Amacımız buraları sürdürüp, buralarda noktalamak. 4 olur 5 olur 7 olur. Burada bitirecek takımız. Her türlü hedefe de açığız" ifadelerini kullandı.

MUSA NİZAM'DAN 3 YILLIK İMZA

Sakatlık sonra yaklaşık 1,5 ay sonra Trabzonspor maçı ile tekrar sahaya dönen Tita'nın rakibi etkilediğini belirten Özdilek, önemli olanın takım olma olgusunu benimseme olduğunu vurguladı. Ömer Şişmanoğlu'nun golle sahalara tekrar dönmesinin mutluluk verici olduğunu kaydeden Özdilek, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Musa Nizam'ın Cuma günü 3 yıllık yeni bir anlaşma imzalayacağını aktardı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Mehmet Özdilek Hakan Arıkan Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title