Haberler

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Gazi Belediyesi ile İl Müftülüğü Tarafından Organize Edilen 'Kutlu Doğum Programı' Büyük İlgi Gördü.

Gazi Belediyesi ile İl Müftülüğü tarafından organize edilen 'Kutlu Doğum Programı' büyük ilgi gördü.

Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliklerde önce minik çocuklar sahne aldı. Çocukların okuduğu şiirler ve sahneledikleri tiyatro gösterileri ardından sahneye çıkan çocuk korosu seslendirdikleri ilahiler ile etkinliğe katılanları mest etti. Çocukların ardından sahne alan büyükler ise sergiledikleri oyun ile uzun süre alkış aldı. Yaklaşık 3 saat süren program sonunda ise en çok alkışı "Hz. Muhammed'e Mektup" adlı şiiri okuyan genç kız aldı. Okuduğu şiirin sonlarına doğru gözyaşlarına engel olamayan genç kız, salondakileri de ağlattı.

Program sonunda bir konuşma yapan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "16-22 Nisan 2007 tarihleri arasında Türkiye genelinde konferans, panel ve diğer sosyokültürel faaliyetlerle icra edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep sonrasında İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak bizlerde katkı sağlamak istedik. Bugün, sevgili Peygamberimizin hikmetli sözlerine, özünde barış ve adalet olan kutlu mesajına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımız var. İslam'ın barış sevgi ve adalet mesajını herkese yaymalıyız. Paylaşmanın ve birlikteliğin daha fazla hissedildiği Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyoruz. Bu önemli haftanın dünyada yaşanan savaşlara, kırgınlıklara bir son vermesi için vesile olmasını istiyoruz" dedi.

Daha sonra programda sahne alan çocuklara çiçek dağıtan Başkan Kaldırım, okuduğu mektup şiiri ile herkesi ağlatan küçük kızdan da bir çiçek aldı.

(SAM-SA)

21.04.2007 16:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title