Haberler

''Kızım Almanya'dan Şantajla Kaçırıldı'' Diyen Anne, 19 Yaşındaki Kızını Türkiye'de Arıyor

Güncelleme:

Almanya'da ailesi ile birlikte kaldığı evden kaçarak Türkiye'ye geldiği tespit edilen 19 yaşındaki genç kıza 18 gündür ulaşılamıyor. Şüpheli birinin "Elimde fotoğrafların var." tehdidiyle Türkiye'ye geldiği iddia edilen genç kızın, bir gece kulübünde çalıştırıldığı öne sürüldü.

Almanya'nın Münih kentinde ailesiyle yaşayan 19 yaşındaki Neslişah Tuna18 gündür haber alınamıyor."İnternetten fotoğraflarını yayınlarız" tehdidi ile karşı karşıya kaldığı Cihan G. isimli bir kişi ile kaçtığı ileri sürülen genç kızın, Basmane semtinde bir gece kulübü ya da müzikholde çalıştırıldığı iddia edildi. Kızını aramak için İzmir'e gelen anne ve baba Tuna, dedektif gibi iz sürüyor. İzmir'e uçakla gelen ve Adana'ya geçtikten sonra tekrar İzmir'e döndüğü belirlenen genç kızın, Menemen ya da İzmir merkezde tutulduğu belirtiliyor.

ANNESİ KAPI KAPI ARIYOR

Yeni Asır'da yer alan habere göre; 18 gündür kayıp olan 19 yaşındaki genç kız, son olarak Almanya'dan bindiği uçaktan indikten sonra İzmir ve Adana'da kendi yaşlarında bir erkekle görüntülendi. Şüphelendikleri dört kişiden üçüne ulaşan Neslişah Tuna'nın ailesi, bu kişilerin olayla ilgisi olmadığını da öğrendi. Polise ve savcılığa çok sayıda başvuru yapan gözü yaşlı anne Gülşah Tuna, yeğeni ile birlikte kapı kapı kızını aramak için Türkiye'ye geldi.

YAZIŞMALARI OKUDULAR

Ailesi, Almanya Münih'te markette çalışan 19 yaşındaki Neslişah Tuna'nın üzerinde bin euro para olduğunu söyledi. Anne Gülşah Tuna'nın iddiasına göre, Cihan G. adında bir genç, Neslişah'ı "Elimde fotoğrafların var, yanıma gelmezsen internete yayarım." tehdidiyle kaçırdı. Cihan G. isimli gencin ne kendisine ne de ailesine ulaşamadıklarını belirten anne Gülşah Tuna kızının bilgisayarında yazışmalar bulduklarını söyledi.

''TÜRKİYE'YE GEL''

Gülşah Tuna, Cihan G. isimli kişinin, "Elimde resimlerin var, Türkiye'ye gel kendin sil." diyerek tehdit ettiğini ve kızının da korku ve panikle kendilerine haber vermeden kaçarak Türkiye'ye geldiğini söylediği öğrenildi.

GENÇ KIZIN İZMİR'DE YAŞADIĞI İDDİASI

Eşi Rıdvan Tuna ile Türkiye'ye gelen Gülşah Tuna, kuzenleri Fatih Çelebi ile birlikte Neslişah Tuna'yı ararken, genç kızın kendisini tehdit eden kişiyle birlikte Menemen'de bir evde kaldığı bilgisine ulaşıldı. Basmane'deki bir müzikholde çalıştığı ileri sürülen Neslişah'ın bulunması için polis alarma geçti. Ailesi ise kızlarının hayatından endişe duyuyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Basmane Almanya İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Gakko:

Boşuna aramayın sanki almanyada çok sahip çıktında kızına şimdi de arıyorsun çocuklar hep başi boş iyiki ülkesine kaçmiş

4
18
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Bende münihte yaşıyorum,,çogu aileler çocuklarına hakim olamıyorlar,,bence çocuklar çok serbest bırakılıyor.

18
0
yanıtYanıtla
rokko:

kimbilir kimle nerde haşnafişna sonrada

4
13
yanıtYanıtla
Leda:

Sizin gibi cahiller için yargılamak ne kolay değil mi?

yanıt13
yanıt2
Gülizar:

Cihan G idamlık

13
0
yanıtYanıtla
46:

Kiz hata yapmis amacocugu kandiran serevsize ne demeli tehtitle cocugu korkutan serefsizlere internet ciktigindan beri cocuklarimiz interneten kopamiyo kimse basima gelmez demesin coculari kontrol altinda tutun telefonlarina bilgisayarlarini kontrol edin is isten gecmeden

12
0
yanıtYanıtla
Baran:

Bence bu olay tüm anne ve babalara ders olmasi lazim. Tabiki genclerimizede. Bu sadece bu kizin basinda degil daha niceleri sanal alemde sonunu düsünmeden hatalar yapiyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

YAKINDA ORTAYA ÇIKAR. . ACUN ABİ BEN ALMANYADAN GELDİM, BAKIN ŞİMDİ SİZE BİHAREKET YAPCAM. .

0
4
yanıtYanıtla
acunoffical:

Bitbaks mı yapacan

yanıt0
yanıt0
Harderwijk:

Boyle ooooo bu cocuklari internetde cok var sakin inanmayin. eger hata yapmissaniz ailenize anlatin yada polise gidin hic korkmayin.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title