Haberler

Kaman Ticaret ve Sanayi Odasından İftar

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerine iftar verdi.

Kaman Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), üyelerine iftar verdi.

İlçedeki bir restoranda düzenlenen iftar programında konuşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Can, 40 bin liralık yardımın 800 aileye dağıtıldığını belirterek, eylül ayında da 40 bin liralık kırtasiye malzemesi dağıtımı yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan da işletmesini büyütmek isteyen esnaf için yeni kurulan Organize Sanayi Bölgesinin çok önemli fırsat olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:

"İş adamlarının Kaman'da yatırım yapması için önümüzdeki günlerde Ankara'da toplantı yapacağız. Kamanlı hemşehrilerimizi, iş adamlarımızı davet ederek Kaman'a yapılacak Organize Sanayi Bölgesinin önemini anlatacağız. Ankara'dan yatırım yapacak arkadaşlarımız var. Bunlar sadece Kaman için değil Kırşehir'in alacağı kredi ve destekler için de önemli. Kaman ve Mucur sanayi bölgelerinin doluluk oranına göre Kırşehir'e kredi ve destek gönderiliyor. Yüzde 75 doluluk oranını hedefliyoruz."

Kaman Kaymakamı Murat Girgin ise Kaman Organize Sanayi Bölgesi için bir çok yatırımcı ile görüştüklerini, devletin hibelerle ile yatırımcıları desteklediğini ifade etti.

Programa Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Necati Çolak, MHP Kaman İlçe Başkanı Kenan Elvan, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Gündüz ve çok sayıda oda üyesi katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Kırşehir Kaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title