Haberler

    İstanbul Moda Haftası: Geri Sayım Başladı

    İstanbul'da 7.si düzenlenecek Mercedes Benz Moda Haftası için geri sayım başladı.

    İstanbul'da 7.si düzenlenecek Mercedes Benz Moda Haftası için geri sayım başladı.

    Bu yıl 14-19 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek defileler için Zorlu Center'a dev çadırlar kuruldu. Beş gün beş gece sürecek etkinliklerde Beymen Morini, defilelerden sonra gerçekleşecek happy-hourlar'a ev sahipliği yapacak. 15 Mart Salı akşamı Bebeköy'de özel bir etkinlik düzenlenirken, 16 Mart'ta Lucca, 17 Mart'ta Soho House, 18 Mart'ta Le Meridien Otel modaseverleri ağarlayacak. Özel davetiyelerle girilen partiler şimdiden Moda Haftası'nın en merak edilen detayları arasında yerini aldı. Moda Haftası kapsamında 32 tasarımcı ve marka, İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonlarını modaseverlerle buluşturacak.

    Tasarımcılar arasında dikkat çeken isimlerden Zeynep Tosun, ilk kez video enstalasyonu olan bir sunum gerçekleştirecek.

    En son 2010 yılında Mercedes Benz Moda Haftası'nda İstanbul'a gelen dünyaca ünlü tasarımcı Bora Aksu, bu yıl yine bizlerle olacağını müjdeledi. Bora Aksu, Londra Moda Haftası'nda sunduğu Sonbahar/Kış 2016-17 koleksiyonuyla, İstanbul'daki modaseverlerin kalbini cezp etmeye çalışacak.

    Beymen Collection da İlkbahar/Yaz 2016 defilesiyle sahne alacak. Son dönemde dünya çapında adını duyurmayı başaran Dice Kayek, MBFWI kapsamında dijital bir sunum gerçekleştirecek.

    Mercedes Benz İstanbul Moda Haftası kapsamında erkek koleksiyonları da katılımcıların beğenisine sunulacak.

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Mercedes Benz İstanbul Beymen Moda Kadın Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title