Haberler

İstanbul Emniyeti'nin Aradığı Şüpheliler Kastamonu'da Yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Tarafından Aranan Sabıkalı ve Hırsızlık Şüphelisi 2 Kadın Kastamonu Polisi Tarafından Yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan sabıkalı ve hırsızlık şüphelisi 2 kadın Kastamonu polisi tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinde şüpheli hareketlerle ilerleyen 2 kadın, polis ekiplerinin dikkatini çekti. Polis tarafından takibe alınan kadınlar bir kuyumcu dükkanına girdi ve keşif yapmaya başladı. Kuyumcu dükkanında başarısız olan şüpheliler izlendiklerinden habersiz başka bir kuyumcuya girdi. Burada polis tarafından izlendiklerini anlayan şahıslar, kaçmaya çalışırken Topçuoğlu Mahallesi'nde yakalandılar. Olayın ardından kuyumcuların kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, N.Ö. (25) ve

Y.G.'yi (19) gözaltına alarak polis merkezine götürdü. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından arandığı öğrenilen şüphelilerden Y.G.'nin 6 ayrı suçtan, N.Ö.'nün ise 15 ayrı hırsızlık olayından sabıkalı olduğu belirtildi. Polis merkezinde ifadeleri alınan şüpheliler adliyeye sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

(SÖ-BÖ-CMH-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title