Haberler

Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, okullarda gıda denetimlerini sürdürüyor.

Hayrabolu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, okullarda gıda denetimlerini sürdürüyor.

Gıda mühendisi Canberk Ünsal, yaptığı açıklamada, gıda kontrolleri kapsamında, ilçedeki okullarda denetimlerin devam ettiğini söyledi.

Ünsal, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleriyle, okullardaki kantinleri denetlediklerini belirtti.

Geleceğin teminatı olan öğrencilere, güvenilir gıda ve bilinçli tüketim konusunda bilgilendirme yaptıklarını ifade eden Ünsal, denetimlerin süreceğini bildirdi.

İlçe Başkanı Güven'den SGK'ya ziyaret

AK Parti Hayrabolu İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven ve beraberindekiler, Hayrabolu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İlçe Merkez Müdürü Uygar Sinopluoğlu'yu ziyaret etti.

SGK Merkez Müdürlüğünde verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Güven, vatandaşların iyi hizmet alabilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinopluoğlu ise Hayrabolu halkına hizmetin en kalitelisini vermek için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Milli Eğitim Müdürlüğü Hayrabolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title