Haberler

Uluslararası avukat Emin Ahmadov kimdir?

Güncelleme:

Avukatlık mesleğini uzun süredir Türkiye'de sürdüren ve kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Azerbaycanlı sanatçılara da destek olan Emin Ahmadov, son dönemde sosyal medyada adından sıkça söz ettiriyor. Peki Emin Ahmadov kimdir?

Azerbaycanlı avukat Emin Ahmadov, bir süredir mesleğini Türkiye'de sürdürüyor. Kendi adını taşıyan bürosuyla uluslararası hukuk alanında hizmet sunan Ahmadov, kariyerine Türkiye'de devam etmek isteyen Azerbaycanlı sanatçılara da büyük destek sağlıyor. Son dönemde Instagram paylaşımlarıyla sosyal medyada da adından söz ettiren Emin Ahmadov'un yaklaşık 2.2 milyon takipçisi bulunuyor.

ÜNİVERSİTEYİ RUSYA'DA OKUDU

Emin Ahmadov, 21 Eylül 1987 tarihinde, Hagigat-Nail Ahmadov çiftinin çocuğu olarak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bakü'de tamamlayan Ahmadov, daha sonra Moskova Devlet Üniversitesi Hukuk Fakültesi Uluslararası Hukuk Bölümü'nden mezun oldu. Başarılı avukat yüksek lisansını ise Rusya Tyumen Devlet Üniversitesi'nde tamamladı.

KİTAP YAZIYOR

Profesyonel meslek yaşamına 2014 yılında başlayan Emin Ahmadov, 2015'te Türkiye'ye yerleşme kararı alarak İstanbul'a taşındı. Ana dilinin yanı sıra Türkçe, Rusça, İngilizce ve Almanca bilen Ahmadov, şimdilerde iki kitap üzerinde çalışıyor ve eserlerini yakında okurla buluşturmayı planlıyor.

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
title