Haberler

Robinhood, kripto cüzdan uygulamasını tüm Android kullanıcılarına açıyor

Güncelleme:

Finansal hizmetler platformu Robinhood, Android kullanıcıları için global ölçekte kripto para cüzdanı hizmetini başlattı. Bu hamle, milyonlarca insanın kripto paralara erişimini kolaylaştırıyor. Robinhood'un son çeyrek raporuna göre, kripto işletmesi önceki yıla göre yüzde 10 artışla 43 milyon dolar gelir elde etti. Şirketin kendine ait cüzdanı, Ethereum, Bitcoin, Dogecoin, Arbitrum, Polygon, Optimism ve Base ağlarında işlem yapma yeteneği sunuyor.

Finansal hizmetler platformu Robinhood, Android kullanıcıları için global ölçekte kripto para cüzdanı hizmetini başlattığını duyurarak kripto erişiminde yeni bir dönem açıyor. Robinhood, bu hamle ile milyonlarca insanın kripto paralara erişimi kolaylaşıyor.

Robinhood, Android Platformunda Kripto Para Cüzdanı Hizmetini Başlattı

Kripto para birimi borsası Robinhood, kısa bir süre önce Android platformunda kripto para cüzdanı hizmetini dünya çapında kullanıma sunduğunu duyurdu. Bu hamle, Robinhood'un iOS kullanıcıları arasında bir yıl önce başlatılan hizmetinin ardından geldi ve şimdi Android kullanıcıları için de beta sürecinden çıkarak genel erişime açıldı.

Şirket, bekleme listesine daha önceden kaydolan herkesin artık Android cüzdanını indirip kullanmaya başlayabileceğini bildirdi. Robinhood Crypto'nun lideri Johann Kerbrat, Android'in lansmanının, şirketin küresel olarak kripto para birimlerini daha fazla insanın günlük yaşamına entegre etme hedefinde önemli bir ilerleme olduğunu vurguladı.

Robinhood'un son çeyrek raporuna göre, kripto işletmesi önceki yıla göre yüzde 10 artışla 43 milyon dolar gelir elde etti ve müşteri aktivitelerindeki artışla nominal kripto işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yüzde 89 arttı. Ayrıca, Robinhood Avrupa Birliği genelinde de kripto ticareti hizmetini başlattı.

Robinhood'un kendine ait cüzdanı, Ethereum, Bitcoin, Dogecoin, Arbitrum, Polygon, Optimism ve Base ağlarında işlem yapma yeteneği sunuyor ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürüldüğünden beri dünya çapında yüz binlerce kez indirildi. Bu cüzdan, kullanıcılara kripto para birimlerini gönderme, alma ve saklama imkânı sunmanın yanı sıra, merkezi olmayan borsa toplayıcıları aracılığıyla Ethereum, Polygon ve Arbitrum üzerinden token takaslarını da destekliyor. Şirket, token takası işlemleri için herhangi bir hizmet ücreti talep etmezken, Blockchain işlem ücretlerinin uygulanacağını belirtiyor.

Robinhood, Android uygulamasının yalnızca bir başlangıç olduğunu ve önümüzdeki aylarda kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak yeni özellikler ekleyeceklerini duyurdu. Robinhood Crypto ürün müdürü Seong Lee, şirketin yakında kullanıcılarına merkezi olmayan borsa toplayıcıları aracılığıyla Blockchain ağları arası takaslara ve Web3'e daha kolay erişim sağlama konusunda aktif olarak çalıştığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Kripto Yatırım Kripto Haberler

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

Aslan mucizeye izin vermedi! Süper Lig'de şampiyon Galatasaray

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir?
Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title