Haberler

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak İran hudut hattında incelemelerde bulundu

Güncelleme:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile 3'üncü Ordu Komutanlığında, 5'inci Hudut Tugay Komutanlığında ve İran hudut hattında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Ayrıca Erzincan ve Iğdır valiliklerini de ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, 3'üncü Ordu Komutanlığında, 5'inci Hudut Tugay Komutanlığında ve İran hudut hattında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ile 3'üncü Ordu Komutanlığında, 5'inci Hudut Tugay Komutanlığında ve İran hudut hattında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gürak ve beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Erzincan ve Iğdır valiliklerini de ziyaret etti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Bayraktaroğlu Metin Gürak Orgeneral Erzincan İnceleme Selçuk Iğdır İran Ordu Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title