Haberler

Güngören'de Trafik Kazası: 1 Ölü

Güncelleme:

Bir aracın aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yöne geçmesi sonucu 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Kaza, General Ali Rıza Gürcan Caddesi'nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Otogar'dan Merter istikametinde ilerleyen 34 BT 8766 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı yöne geçti. Refüje çarparak havalanan otomobil, takla attıktan sonra karşı yönden gelen 32 yaşındaki Mustafa Aslan'ın kullandığı 34 TJH 97 plakalı taksinin üzerine düştü. Çarpışmanın etkisiyle iki otomobil de hurdaya döndü.

Kaza sırasında çıkan gürültüyü duyarak evlerinin camına koşan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi. Mustafa Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirirken, arkadaşı Ali ve diğer araçtaki bir yaralı ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. İtfaiye ekipleri taksi içerisinde kaza esnasında sıkışan taksi şoförü Mustafa Aslan'ın cesedini çıkarttı. Aslan'ın cesedi Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

TAKSİCİNİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Mustafa Aslan'ın bağlı olduğu Büyük İstanbul Otogarı'ndaki taksi durağında çalışan bir başka taksici arkadaşı, "Mustafa ve Ali, bir müşteriyi Aksaray'a götürdüler. Oradan da yemek yiyip döneceklerdi. Ama başlarına böyle bir kaza gelmiş, çok üzgünüz" diye konuştu. Mustafa Aslan'ın kazayı duyarak olay yerine gelen taksici arkadaşları ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aslan Bağcılar Güngören Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title