Haberler

Vali Güzeloğlu, Kimsesiz Çocuklarla Halay Çekti

Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kimsesiz çocuklarla hem bayramlaştı hem de çiftetelli oynayıp halay çekti.

Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, kimsesiz çocuklarla hem bayramlaştı hem de çiftetelli oynayıp halay çekti.

Eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Mersin Çocuk Yuvası'nı ziyaret eden Vali Güzeloğlu, çocuklara unutulmaz dakikalar yaşattı. Ziyarette Güzeloğlu çiftine, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Bedri Dursun ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz eşlik etti. Coşkulu bir ortamda geçen ziyarette yuva çocukları tarafından sergilenen 'Ki ki ki-ko ko ko' isimli dans gösterisi büyük beğeni toplarken, Güzeloğlu'nun çocuklarla birlikte çiftetelli oynaması ve halay çekmesi renkli görüntüler oluşturdu. Bayramların önemi ile ilgili olarak çocuklara bazı sorular soran Güzeloğlu, çocukların bayramlarını kutladı. Vali Güzeloğlu ile eşi Ayşe Güzeloğlu çocuklarla yakından ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Çocuk evindeki ziyaretini tamamlayan Güzeloğlu çifti, daha sonra merkez Toroslar ilçe sınırları içerisinde yer alan Nihat Sözmen Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışmanlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, engelli çocuklarla bayramlaştı. Ziyarette engelli çocuklara hitap eden Güzeloğlu, hiçbir vatandaşın devletin himayesi dışında kalmayacağını ifade ederek, darda ve zorda olanların devletin çatısı altına gelerek bakımının ve rehabilitasyonunun yapılacağını söyledi. 2011 yılında Özel Sporcular Spor Federasyonu'nun düzenlediği masa tenisi turnuvasında Türkiye birincisi, 2012 yılında da aynı turnuvada Türkiye 2'ncisi olan Çilem Yavuz'a atıfta bulunan Güzeloğlu, rehabilitasyon merkezlerinde verilecek eğitimle sportif alanda yeni şampiyonların çıkabileceğine olan inancını da vurguladı. Güzeloğlu çifti ziyaretin son bölümünde engelli çocuklara çeşitli hediyeler verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title