Haberler

Türkiye Kupası Finalı İçin Gap Arena'da İnceleme

Türkiye futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının oynanması için düşünülen Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Türkiye futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasının oynanması için düşünülen Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

TFF yetkilileri, Galatasaray'la Eskişehirspor arasında 7 Mayıs Çarşamba günü oynanacak maç için GAP Arena Stadyumu'nu baştan aşağı denetlediler. Heyetin hazırlayacağı rapor doğrultusunda maçın Şanlıurfa'da oynanıp oynanmayacağına karar verileceği bildirildi.

2010'DA DA FİNAL MAÇI OYNANMIŞTI

Öte yandan 2010 yılında Türkiye Kupası'nın Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynanan final karşılaşması, GAP Arena Stadyumu'nda oynanmıştı. 5 Mayıs'ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupası'nın sahibi olmuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Eskişehirspor Galatasaray Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title