Haberler

Türbe Yolunda Kaza: 5 Ölü, 23 Yaralı

Kahramanmaraş'tan Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde bulunan Ökkeşiye Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan midibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıktı ve taklalar atarak tarlaya devrildi.

Kahramanmaraş'tan Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde bulunan Ökkeşiye Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan midibüs, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün kontrolünden çıktı ve taklalar atarak tarlaya devrildi. Midibüsün hurdaya döndüğü kazada, araç sürücüsünün de aralarında bulunduğu 1'i çocuk 5 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kahramanmaraş- Osmaniye karayolunun 15'inci kilometresinde meydana geldi. Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'ndeki Ökkeşiye Türbesi'ni ziyarete gidenleri taşıyan 57 yaşındaki Bekir Yüzgeç yönetimindeki 46 KT 218 plakalı midibüs, Çakallı mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıktı ve takla atarak yol kenarındaki tarlaya devrildi. Ters dönerek duran midibüsteki bazı kişiler yola savrulurken, bazı yolcular ise aracın altında kaldı. Kazada sürücü Bekir Yüzgeç ile kimlikleri henüz belirlenemeyen 1'i çocuk, 4 kişi öldü, 23 kişi yaralandı.

YARALILAR GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi. Can pazarının yaşandığı kazada yaralananların bir bölümü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Midibüsün altında kalarak sıkışan yaralılar ise itfaiye erleri ve güvenlik güçlerinin çalışması ile güçlükle kurtarıldı ve tedavi için hastanelere taşındı. Kazada ölen 5 kişinin cesetleri, olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

KAYMAKAM OLAY YERİNE GELDİ

Öte yandan, kaza haberini alan Türkoğlu Kaymakamı Tuncay Akkoyun, Kahramanmaraş Belediye Başkanvekili Cevdet Kabakçı, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan ile İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Çitil de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Ölü ve yaralıların kimliklerinin tespitine çalışan güvenlik güçleri, kazaya ilişkin soruşturmasını sürdürüyor.

MNŞ,LY (HK/CK) - Kahramanmaraş

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Gaziantep Osmaniye Nurdağı Politika Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title