Haberler

Sıcak Hava

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Sapanca sahilinden detaylar Sapanca Gölü'nde yüzenlerden detaylar Sıcaktan bunalan hayvanların hortumla su tutarak serinletilmeye çalışılması Hava sıcaklığının 36,4 derece ölçüldüğü Sakarya'nın Sapanca ilçesinde vatandaşlar, göl kıyısında yoğunluk oluşturdu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Sapanca sahilinden detaylar

Sapanca Gölü'nde yüzenlerden detaylar

Sıcaktan bunalan hayvanların hortumla su tutarak serinletilmeye çalışılması Hava sıcaklığının 36,4 derece ölçüldüğü Sakarya'nın Sapanca ilçesinde vatandaşlar, göl kıyısında yoğunluk oluşturdu.

Sakarya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bugün Marmara Bölgesi'nin en yüksek sıcaklığı 36,4 dereceyle Sapanca'da ölçüldü. Geyve ilçesinde 35 derece kaydedilen sıcaklık, kent merkezinde 34 dereceye ulaştı.

Sakarya'da vatandaşlar, serinlemek için Karadeniz sahilinin yanı sıra Sapanca Gölü kıyısındaki alanlara yöneldi. Sapanca'da vatandaşlar, göle girerek serinlemeye çalıştı.

Sıcaktan bunalan hayvanları ise sahipleri, hortumla su tutarak serinletmeye çalıştı.

Öte yandan, yarından itibaren bölgenin batı kesimlerden başlayarak düşüşün yaşanacağı sıcaklıklar, mevsim normallerinde seyredecek.

Türkiye'de genelinde ise en yüksek sıcaklığın Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Şanlıurfa'da 41 derece olarak ölçüldü. Bu ili Adıyaman ve Gaziantep 40 derece ile takip etti.

Kaynak: AA / Güncel

Sakarya Sapanca Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Bakan Şimşek konutta yeni düzenlemeyi duyurdu: İsteyene gelir isteyene ev

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Hamas, attığı füzelerle İsrail'in kalbini hedef aldı! Tel Aviv'de siren sesleri duyuldu

Bakmadan Geçme

GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları! Atamalar akademi eğitim başarı puanı ile mi yapılacak? Öğretmenlik atamaları nasıl yapılacak? 25 Temmuz hangi burç? 25 Temmuz'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Temmuz tarihi hangi burç olur? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi statta oynanacak? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nerede oynanıyor? BİNGÖL'DE DEPREM Mİ OLDU SON DAKİKA! Bingöl'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden ayrılıyor mu? Rüzgar Kızılcık Şerbeti'nden neden ayrılıyor, sebebi ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 26 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

G.Saray maçından önce yapılan ödemeler kafaları karıştırmıştı! Konyaspor Başkanı sessizliğini bozdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title