Haberler

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

Güncelleme:

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un yeni yönetim kadrosunda yer almayan futbol şube sorumlusu Selahattin Baki, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Baki, "Başkanımızla bu konuda konuştuk, aramızda kötü bir kan, kötü bir enerji yok. Geçen pazar günü bir tatsızlık yaşadık o da bir ağabey-kardeş refleksiydi. Çünkü beni çok uyardı o konularda. Yine de hoş değildi görüntü olarak, keşke böyle bir görüntü vermeseydik" dedi.

Fenerbahçe'de seçim hazırlığında olan Başkan Ali Koç'un yeni yönetim kadrosu listesinde yer almayan Selahattin Baki, katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın stadında kazanılan derbi zaferi sonra saha ortasında Ali Koç ile yaşadıkları gerginliğe değinen Baki, 'Keşke böyle bir görüntü vermeseydik' ifadelerini kullandı.

"BENİ O KONULARDA ÇOK UYARDI"

Yönetimde yeni yüzlerin olması gerektiğini söyleyen Baki, "6 sene burada çoğumuz yıprandık, elimizden geleni yaptık. Böyle bir 6 yıldan sonra hatta totalde de 10 yıldan sonra mutlaka yeni yüzlerin olması gerekiyordu. Başkanımızla bu konuda konuştuk, aramızda kötü bir kan, kötü bir enerji yok. Geçen pazar günü bir tatsızlık yaşadık o da bir ağabey-kardeş refleksiydi. Çünkü beni çok uyardı o konularda. Yine de hoş değildi görüntü olarak, keşke böyle bir görüntü vermeseydik. Bunlar geçici pozisyonlar, başkanımız 'İhtiyacım olduğu zaman seni arayacağım' dedi" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un üstünü çizdiği Selahattin Baki, sessizliğini bozdu: O görüntüyü vermemeliydik

"SİVAS MAÇINI İÇİMDEN ATAMIYORUM"

Sivas maçının çok travmatik olduğunu söyleyen Selahattin Baki, "Beni 6 yılda en çok üzen şey... Beni yakından tanıyanlar iyi bilir, kötü travmaları çabuk atlatabilen birisiyim. Babamın vefatında böyle olmuştur, iflas ettik orada da böyle olmuştur. Ancak 3. yılımızdaki Sivas maçını içimden atamıyorum. Çok şey aldı götürdü benden o maç. Sağlığımın bile aynı olmadığını hissettim" şeklinde konuştu.

"KIRGIN OLDUĞUM ŞEYLER MUTLAKA VAR"

Kırgınlıkları olduğunu söyleyen Selahattin Baki, "Kırgın olduğum şeyler mutlaka var. 3-4 şey sayabilirim ama saymayacağım. Ben yedek üye olarak girdiğim yönetimde 3. seneden sonra futbol şubesine atandım, basın sözcülüğüne atandım. Bu kadar onur yaşatılmış bir yerde kırgınlıklar çok önemli olmaz" dedi.

'KETUMLUK BURADA ÇOK ÖNEMLİ'

"Yeni arkadaşlara tavsiyem ketum olsunlar" diyen Baki, sözlerini şöyle noktaladı: "Ben başkanın gözüne girip iyi bir yol yürüdüysem ketumluk burada çok önemli. Birçok yapılan transferde, benim ilişkilerimle yapılan transferlerde başkaları yapmış diye biliniyor. Hem de yıllardır... Fenerbahçe için çalışsınlar."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Spor

Selahattin Baki Selahattin Baki Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Futbol Futbol Spor Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500

Yorumlar (12)

Yasar Unal:

En azından net bir adam olduğunu biliyoruz. Algı oluşturmaya çalışmadan, arkadan dolaşmadan bildiğini yaptın. Bu işler insana başta sağlık olmak üzere ciddi kayıplar yaşatabilir. Bundsn sonraki süreçte sağlıklı ve mutlu bir hayatın olur inşallah sayın Selahattin Baki.

60
48
yanıtYanıtla
Beytullah ÇELEBİ:

Silahlı adamlarla stad basmak da nedir Ali başkan.Sen bu yaptıklarını kendine camiana ailene yakıştırıyor musun

53
21
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Koskoca yalan kendi de açıkladı çamur at izi kalsın o gece Galatasaraya tarihinin en acı günlerinden birini yaşattık yemek yerken yediğin lokmanın boğazda kalması gibi

yanıt10
yanıt37
Erol Birol :

Ali Koç adam gibi adam nokta.

0
30
yanıtYanıtla
Sokrates:

kula kulluk edersen hiçbir değerin olmaz bi kalemde siler atarlar

23
1
yanıtYanıtla
happy:

Soğuk su içme,üzerin açık uyuma,dişlerini fırçala bak merak ediyor millet??

16
3
yanıtYanıtla
Hasan Demirtas:

gelsin benim yakamı tutsun.nerede bu polis.nasıl bir yapıya sahibiz onlar yoksa görev yapmasınlar.ben olsam burnunu kırmış olurdum ??

9
3
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

kırık aynalar filmini çok işlemişsin galiba

yanıt1
yanıt9
MUHAMET KİNG:

Özer doğan sana sadece ziiiiiiiiiirt diyorum

7
2
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

MUHAMET KİNG bende sana iade ediyorum acı çıkmaz yılar boyu Satılmış hakeme rağmen 80 dakika unutulmaz tarihe not düşülür

yanıt3
yanıt7
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title