Haberler

'Satanist' Zinnur Hapisten Çıktı, İkinci Kez Nikah Masasına Oturuyor

Güncelleme:

16 yıl önce 'şeytana kurban vermek için' cinayet işleyen Zinnur Gülşah Dinçer, öldürülme korkusu nedeniyle yerleştiği sahil kasabasında ikinci kez nikah masasına oturuyor.

İstanbul Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat'ı götürdükleri mezarlıkta satanist ayini yaparak öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapis cezasına çarptırılan Zinnur Gülşah Dinçer, 16 yıl sonra tahliye oldu. Ailesiyle İstanbul'u terk ederek bir sahil kasabasına yerleşen Dinçer, ikinci kez evlilik hazırlığı yapıyor.

"PARAMIZ KALMADI, ORTAKÖY'E GEL"

Kamuoyunda büyük yankı gören olay İstanbul Ortaköy'de Eylül 1999'da yaşanmıştı. 21 yaşındaki Şehriban Coşkunfırat, 13 Eylül 1999 günü eğlenmek için Taksim'e çıktı. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında, daha önce birlikte içki içtiği Engin Arslan (18) ve Ömer Çelik'le (23) karşılaştı. İki genç, Şehriban'ı satanizme çekmek istiyordu. Hava aydınlandığında Engin Arslan, kız arkadaşı Zinnur Gülşah Dinçer'e telefon açıp "Paramız kalmadı. Ortaköy'e gel" dedi. Öğle saatlerinde, Gülşah'ın getirdiği şaraplardan birini açtılar. Ardından Ortaköy Mezarlığı yanındaki ormanlık alana gittiler.

"ŞEYTAN KURBAN İSTİYOR"

İçki içerken 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Engin Arslan, Ömer Çelik'e, "Bugün ayın 13'ü. Şeytanla konuştum bir kurban istiyor. Deprem de işaretiydi. Ben Şehriban'ı seçtim." dedi. Ardından Ömer, Şehriban'ın boğazını sıkmaya başladı. Engin yerde yatan Şehriban'ı tekmelerken, Zinnur ise bacağından bıçakladı. 3 arkadaş Şehriban hayatını kaybedince götürüp cesedini kuyuya attı. Mahkemenin 17 Haziran 2003 tarihindeki duruşmasında sanıklar, "canavarca his saikiyle adam öldürmek'' suçundan müebbet ağır hapis cezasına çarptırıldı.

CEZAEVİNDE PKK'LI İLE EVLENDİ

Dinçer, cezaevindeyken "tövbekâr" oldu. Cezaevinde el sanatlarına ilgi duyan Dinçer, gitar öğrenmeye başladı. Dinçer, "ikinci hayatım" dediği süreci yaşarken beklenmedik bir mektup aldı. Mektup Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nde PKK'ya üye olmak suçundan hüküm giyen Barış Işık'tan geliyordu. Birbirlerine resimlerini yollayan iki genç kısa sürede âşık oldu. Dinçer, Adalet Bakanlığı'na başvurarak naklini Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne istedi. Nakilin onaylanmasının ardından da kısa sürede nikâh masasına oturdu. Ancak çift kısa süre sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

YENİDEN NİKAH MASASINA OTURUYOR

Dinçer, 16 yıl sonunda cezasını tamamlayıp geçtiğimiz günlerde cezaevinden tahliye edildi. Öldürülme korkusu yaşadığı için ailesini de alarak İstanbul'u terk eden Dinçer, herkesten uzak sessiz sakin bir yaşam sürüyor. Geçmişte yaşadıklarına sünger çekip yeni bir sayfa açan Dinçer'in tekrar evlilik arifesinde olduğu öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Çelik İstanbul Eylül Güncel Haberler

Kurban pazarında zabıtayla tartışıp kendini astı! Çevredekiler son anda kurtardı

Kurban pazarında zabıtayla tartışıp kendini astı! Çevredekiler son anda kurtardı

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin: 39 TL'yi görebilir

Dolar için Morgan Stanley'den korkutan tahmin: 39 TL'yi görebilir

500

Yorumlar (116)

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR....HANİ NERDE???:

Bu ne biçim bir müebbet hapis cezası. . bunun gibilerin bir daha gün yüzü görmemesi lazım. . allah o öldürdükleri kızın yakınlarına sabır versin. .

41
1
yanıtYanıtla
Ateist figen:

Küçük bir not..ateist kişi satanist değildir, ateizm din masallarına inanmamaktır, dine inanmayan kişi şeytan uydurmasına inanabilirmi, , şeytana dinci kesim inandığına göre, satanist kişide dincidir..

14
28
yanıtYanıtla
arc:

Büyük bir not.ateist kişi evrim teorisi masalına maymundan evrildiğine inanan üstelik bunu modern bilimin çoktan tersini ispat etmiş olmasına rağmen inatla savunan beyinsizlerdir.muazzam bir kompleks yapıya sahib olan hücre yada atomlar nasıl kendi kendini programlar zira beyinde yoktur.gözümle görmediğime inanmam diyen ateistler doğanın kanunu dedikleri safsataya inanabiliyor.gözle görülüyo elle tutulabiliyomu doğa kanunu.ozaman akla gelen bu görünmeyen kanunu uygulatan kim yada nedir.darwinin doğal seleksiyon teorisi buna nasıl bir cevap vermektedir.senide yaratan akıl vermiş kullan bari.

yanıt7
yanıt3
SATANİZM:

böyle satanizme bende karşıyım ama her satanist böyle vahşilik yapmaz her müslüman işidcimi bunu örnek alın her yahudi siyoniztmi yani her dinde böyle aşırı dinciler çıkıyor sizler allaha inanıyosunuz bizler ŞEYTANA

4
33
yanıtYanıtla
IMAN:

Sen gerizekali misin yoksa şeytana mi uydun.Kendisi yazar kalemle mi yazıyorsun dengesiz.

yanıt3
yanıt2
deli:

şeytanda seni görüyormu acaba :)

yanıt1
yanıt1
dedesi ninesi:

satanist, kominist, budist, kemalist, hristiyan ve yahudi bunlarin tamami seytanin askerleri ve hizmetcileridir.

15
16
yanıtYanıtla
IMPARATOR:

Senin modern dedin işit heralde yatacak yeriniz yok bu dunyada isit zihniyetli

yanıt2
yanıt3
ninesi:

iSiD ve Sii, leride ilave ediyorum evladim, , onlarda yukaridaki listeye dahildir. . unutmusuz yavrum.

yanıt6
yanıt5
Rape monkey:

Geçmişinde kemalistler sana bişey mi yaptı cnm

yanıt4
yanıt3
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title