Haberler

Adana'da Polise Atılan Molotofkokteyli 3 Yaşındaki Kızın Ayağını Yaktı

Güncelleme:

Adana'da korsan gösteriler sırasında PKK yandaşlarının polise attığı molotofkokteylinden biri, içerisinde 2 çocuğun bulunduğu pusete isabet etti.

Adana'da Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi'nde korsan gösteriler sırasında PKK yandaşlarının polise attığı molotofkokteylinden biri, içerisinde 2 çocuğun bulunduğu pusete isabet etti. Anne, alevlerin sardığı pusetteki 3 aylık bebeğini yanmaktan son anda kurtarırken, 3 yaşındaki kızının ayağının yanmasına engel olamadı.

MİSAFİRLİĞE GİDİYORDU

Hülya Yiğitalp, 3 yaşındaki kızı Songül ile 3 aylık kızı Neslihan Yiğitalp'i pusete bindirerek misafirliğe gitmek için evden çıktı. Anne çocuklarıyla birlikte Bahçelievler Caddesi'ne geldiği sırada bir grup terör örgütü PKK yandaşı, korsan gösteri yapıp yoldan geçen polis aracına molotofkokteyli atmaya başladı. Bu arada atılan molotofkokteyllerinden biri Yiğitalp'in çocuklarının içinde bulunduğu pusete isabet etti.

BEBEĞİ KURTARDI AMA...

Kadın hemen 3 aylık bebeğini pusetten çıkarıp kurtardı. Ancak 3 yaşındaki kızının ayağının yanmasına engel olamadı. Olay yerindeki polisin imdadına yetiştiği minik Songül ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Küçük kızın sol ayak bileğinde yanıklar oluştuğu belirlendi.

"KZIMIN AYAĞI YANDI BEBEĞİME BİR ŞEY OLMADI"

Songül Yiğitalp tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Anne Hülya Yiğitalp, PKK yandaşlarından şikayetçi oldu. Bu nedenle anne kız adli tıp kurumuna gelerek rapor aldı. Yiğitalp, çocuklarıyla misafirliğe gittiğini belirterek, "Biz kaldırımdan giderken bir grup çocuk yoldan geçen polis aracına molotofkokteyli atmaya başladı. Biri çocuklarımın içinde bulunduğu bebek aracına isabet etti. Kızımın ayağı yandı. İçinde 3 aylık bebeğim de vardı. Ona bir şey olmadı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Yerel Yaşam Güncel Haberler

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan 'Yıkım olur' yanıtı geldi

Kıyamet senaryosu gerçek oluyor! İsrail'in saldırı tehdidine Hizbullah'tan "Yıkım olur" yanıtı geldi

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500

Yorumlar (10)

GOKHAN:

Eski Pkklının açıklaması : Asker Kıyafeti giydik çoluk cocuk demeden öldürdük sucu devlete attık.

66
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

HALKLARIN KARDEŞLİĞİ RUMUZLU BOŞ KONUŞMA. SEN ÖNCE PKKNIN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN kişi Açıkca Belirtti Talimatları hep Apodan aldık onun sayesinde Haince planlar yaptık dedi açarsın videolara bakarsın

37
0
yanıtYanıtla
MURAT:

Allah Pkk ve yandaşcısı kim varsa İslah Etsin

26
1
yanıtYanıtla
se:

geçmiş olsun, pkk bebeklere sıktığı kurşunla doksanlı yıllara imzasını atmıştır. apo bebek katilidir.

17
3
yanıtYanıtla
ZAFER:

Arkadaşlar adanın bazı yerleri cok berbat Pkk yandaşı var hep göçle gelmişler hep aynı mahallelere konumlanmış. Buralar düzelmeden cok zor ülke. Kürtlerin yüzde 70 i hdp pkkya destek veriyor ülkede herkes öncelikle bunu anlasın.

19
0
yanıtYanıtla
GERÇEK:

KCK yürütme konseyinde bulunan Murat KARAYILAN''ın Devrimci halk savaşının genişleyerek devam edeceği buna herkesin katkı sunması gerektiği yönündeki talimatı bizlere aktarıldı. Bu talimat bize yazılı olarak kurye aracılığıyla geldi talimatta ayrıca 2012 yılının PKK ve Abdullah Öcalan açısından çok önemli olduğunu bizim yaptığımız mücadele neticesinde devletin ve hükümetin zor durumda kalacağını ve bundan dolayı Öcalan''ın serbest kalması yönünde pazarlıkların yapılacağı bize anlatıldı.

11
0
yanıtYanıtla
SİİRT:

ortada savaş yok küslük yok. . böyle şiddet içerikli gösteriler yapıp sonra da barış istiyorlar hepsi bu. bizim cahillerde arkalarından gidiyorlar

8
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

basin acaba akp bebek katilidir diyebilirmi. pkk terör örgütü degildir . akp yandaslari aslinda teroristir, bununla kalmayip satilmis basinda teröristtir. her olaya pkk akp ciler kapali olmayan kadinla

1
5
yanıtYanıtla
dadaş25:

kesinlikle evet

2
2
yanıtYanıtla
BUNUAL:

Bu bizim için haber bile değil bunlar işe ilk kundaktakinden başladılar bunların gençleri bunları bilemez anlatmaz büyükleri o korku ve utanç yıllarını ama kürtlerinde kendi gerçekleriyle yüzleşeceği zaman gelicek ozaman kürt gençleri sorucak olan biten ne o kim biz kimiz PKK ne kim nası çıktı bu kundaktaki bebelere kim sıktı onlar kurcalamazsa biz kurcalayacagız

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title