Haberler

"Olmasaydı da Olurduk" İlanını Veren Özek Bu Seçim Liste Dışı Kaldı

Güncelleme:

10 Kasım'da "Olmasaydı da olurduk" ilanını veren ve 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den aday olan Eyüp Gökhan Özek, bu seçim liste dışı kaldı.

Uşak'ta 7 Haziran seçiminde oy kaybı yaşayan, Meclis'te 2 olan milletvekili sayısı 1'e düşen AK Parti, 22'nci dönem milletvekili doktor Alim Tunç'u 2'nci sıra adayı gösterdi. 10 Kasım'da "Olmasaydı da olurduk" ilanı veren Eyüp Gökhan Özekin bu kez listeye konulmadı.

BU SEÇİMDE ÜZERİ ÇİZİLDİ

Uşak'ta AK Parti'den 13 kişi milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptı. Geçen seçimde ikinci sıra milletvekili adayı gösterilen, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü 10 Kasım'da bir gazetede yayınlanan ve tepki çeken "Olmasaydı da olurduk" ilanını veren bir derginin imtiyaz sahibi iç mimar Eyüp Gökhan Özekin bu kez listede yer almadı.

DİĞER ADAY YERİNİ KORUDU

AK Parti Uşak Milletvekili Avukat Mehmet Altay birinci sırada yerini alırken, Eyüp Gökhan Özekin'in yerine 22'inci Dönem AK Parti Uşak Milletvekili doktor Alim Tunç yerleşti. Üçüncü sırada ise işadamı Hüseyin Keskin yerini korudu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eyüp Gökhan Özekin Alim Tunç Ak Parti Uşak Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

Düştükleri notu görmeniz lazım! Fenerbahçe'den Galatasaray'a maç sonu olay gönderme

500

Yorumlar (10)

dogrucu:

olmasaydı corc olurdun ama senin gibilerin olmaması bu vatan için daha hayırlıdır

31
15
yanıtYanıtla
dont cryMobil-ANDROID:

ak parti bu şahsa; Olmasan da olur . demis hahaha

30
2
yanıtYanıtla
İsime luzum yokMobil-IOS:

Sende olmasanda olurmus demek ki ak parti yoneticilerindeki zeka kimsede yok kimin ne oldugunu iyi biliyorlar oylar akpartiye

11
16
yanıtYanıtla
yorumMobil-IOS:

arkadaslar.cenabı Allah sizi yaratacak ise buna hiç bir şey engel olamaz.yani bizlerin varlığı veya vatanın kurtulmus olması cenabı Allahın yaratma sıfatıyla olmuştur.şavaşı yaratan rabbim zaferide yaratmıştır.Ancak cenabı Allah varoluşu vesileye dayandırmayı uygun görmektedir. yani denizin ıslatma.ateşin yakma vasıfları yoktur.denize ıslatma ateşe yakma vesilesini cenabı Allah vermiştir.Bu vatanın kurtulmasıda bir kişiye bağlı degıldır.atatürk vesiledir.kudret Sadece yüce Allahındır.cenabı Allah her daim yaratma halindedir.sizlerinin aldıgınız her bir nefesi anında yaratmaktadır.eğer o kalp atıslarını her saniye yaratmaz ise işte o zaman olamaz idik.atatürkünde her nefesini yaratan Allahtır.habi derlerse doktorlar aon anda getırdınız hastayı yoksa keybederdik.yok öyle bir sey cenabı Allah vade vermişse o kişi hiç hastaneye bile gitmesse yaşar.doktorun müdahelesine iyileştirme sıfatını yani vesileyi veren cenabı Allahtır.o her şeyi hakkıyla bilendir.

9
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınimam ali:

lan erkek adam bugunün kanlılarıyla uğraşır atatürk mü kaldı

16
0
yanıtYanıtla
HDP KARDEŞLİKTİR:

Boşver Kardeş Üzülme Dünya Böylede Dönüyor

0
3
yanıtYanıtla
dombıra:

akp ve hdp olmasaydı daha iyi olurdu biz de huzurlu ve mutlu olurduk. şehit olmaz vatan bölünmez di

2
1
yanıtYanıtla
ak parti:

sen olmasan da oluruz eyüp

2
1
yanıtYanıtla
LA-MERSİYE:

AKP nin genel yapısı bu kullanıp paçavra gibi atmak, şu anda bunun gibi çoook var, hala kullanılmaya devam eden hem bürokrat, hem gazeteci ve vatandaş, onlarında posasısının çıkmasını bekliyor, ondan sonra kaldırıp çöplüğe atacak, AKP ticari bir parti, din ticareti yapıyor, para kazanıyor makam ve koltuk elde ediyor, görünüm bu ama göremeyenler güdülmeye devam ediyor

1
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

atatürksüz olmaz git ozaman başka memlekette yaşa

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title