Haberler

Okullarda Karne Heyecanı

Malatya'nın Darende, Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.

Malatya'nın Darende, Arguvan ve Hekimhan ilçelerinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne töreni düzenlendi.

Darende Hacı Hasan Başer Ortaokulu ve Nadir İlkokulundaki törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, öğrencilere karnelerini verdi.

Öğrencilerle sohbet eden İnce, iyi bir tatil yapmalarını istedi, kitap okumalarını tavsiye etti. İnce, konuşmasında, bilginin önemini belirterek, "Tek güç var, o da bilginin bize yüklediği güç. Eğer bilgi sahibiysek o bilgi sayesinde güçlü ve zinde oluyoruz. Bilgi bizi toplum, arkadaş, aile, ülke içerisinde ve ülkeler arasında güçlü yapıyor. Hangi alanda olursa olsun okumalıyız. Okuyalım, bilgi dağarcığımızı genişletelim." diye konuştu.

İnce, daha sonra minik öğrencilere karneleriyle çeşitli hediyeler dağıttı.

İlk kez karne heyecanı yaşayan öğrenciler, mutluluklarını öğretmenleri, aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Arguvan

Arguvan Atatürk ilköğretim Okulundaki törene iştirak eden Kaymakam Selçuk Yosunkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz ve Şube Müdürü Hasan Yay, öğrencilere karnelerini verdi.

Birinci sınıfa devam eden ve ilk kez karne heyecanı yaşayan minik öğrenciler karnelerini Kaymakam Yosunkaya'nın elinden aldı.

Yosunkaya, öğrenci ve öğretmenleri kutladı, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özmen Düz de başarının da başarısızlığın da herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirterek, kendilerine destek veren Kaymakam Yosunkaya'ya teşekkür etti.

Hekimhan

Hekimhan'da da 6 lise, 6 ortaokulu, 10 ilkokul ve bir anaokulunda 2 bin 83 öğrenci karne alma heyecanı yaşadı.

Sakarya İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Tunahan Efendioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Karayazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Okul Müdürü Taner Ercan, idareciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Efendioğlu, öğrencilere karnelerini dağıttıktan sonra bir süre öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere başarılar dileyen Efendioğlu, iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Hekimhan Malatya Arguvan Darende Politika Güncel Haberler

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den 'Hazır olun yeni pandemi geliyor' uyarısı

Kuş gribinde ilk ölümcül vaka! DSÖ'den "Hazır olun yeni pandemi geliyor" uyarısı

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in Beştepe'deki görüşmesine ilk yorum

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Farah Zeynep Abdullah'tan Mehmet Ali Erbil'in ekrana dönmesine tepki

Bakmadan Geçme

TRT1 CANLI YAYIN AKIŞI | TRT1 yayın akışında neler var? TRT 1 CANLI İZLE DİLAN POLAT CEZAEVİNDE DEĞİL Mİ? Dilan Polat evinde mi, nerede, olay ne? BENZİN İNDİRİM VAR MI? Akaryakıtta DEV indirim! Benzin motorin indirim mi var, kaç TL? YKS GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR 2024? TYT-AYT ne zaman, saat kaçta? YKS GİRİŞ BELGESİ EKRANI! A H5N2 virüsü nedir? A H5N2 virüsü belirtileri neler? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 8 Haziran Perşembe Survivor yeni bölüm! SINAVA GİRMEDEN ÖNCE OKUNACAK DUA! TYT-AYT sınavı öncesi hangi dualar okunur? #9997 Üniversite sınavı öncesi okunacak dualar! Dünya Sağlık Örgütü'nden uyarı! Yeni bir salgın mı geliyor? Kuş gribinde ölümcül vakalar arttı mı? 6 HAZİRAN BURÇ YORUMU | Burçları bugün neler bekliyor? AŞK, PARA, SAĞLIK , KARİYER… 6 HAZİRAN 2024 PERŞEMBE YAYIN AKIŞI! Bugün televizyonda ne var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW GELİNİM MUTFAKTA 6 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 6 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 8 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Akşener ile Erdoğan görüşmesi detayları! Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Erdoğan neler konuştu? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 6 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
Müsavat Dervişoğlu'na iddiayı sordular: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yardımcılık mı teklif etti?

Müsavat Dervişoğlu'na iddiayı sordular: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'e yardımcılık mı teklif etti?

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title