Haberler

"Provokasyon Girişimleri Konusunda Herkesi Uyarıyorum"

Güncelleme:

İftar programı öncesinde yaşanan olayları değerlendiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural "Provokasyon girişimleri konusunda herkesi uyarıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katıldığı iftar programı öncesinde yaşanan olayları değerlendiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural "Provokasyon girişimleri konusunda herkesi uyarıyorum" dedi.

Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu'nun düzenlediği iftar yemeğine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katıldığı iftar programında yaşanan olayları değerlendirdi. Basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Vural, olayın detaylarından haberdar olmadığını belirtti.

"Milletten korkanların her türlü provokasyon, saldırı yapacağı bir dönem" diyen Vural, "Birilerinin kampanyasında makamı, mülkü, medyası olabilir. Ekmeleddin İhsanoğlu halkın vicdanının sesi olarak kampanyasını sürdürecektir. Bu süreçte bu türlü provokasyon, olabilecek gelişmeler konusunda herkesi uyarıyorum. Hukuk devletini özgürlüğünü hepimizin cumhurbaşkanını seçmek istiyoruz. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın bu fitne fesattan, çatışmadan uzaklaşmasını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Oktay Vural İzmir Politika Güncel Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor?
Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title