Haberler

'Metro Unboxed' İle Geleceğin Gastronomi Dünyasına Yolculuk

Güncelleme:

2.000 metrekarenin üzerindeki alanda, toptan satış ve gıda perakendeciliğinin geleceğine ilişkin dijital yenilikler ve son projeler tanıtılıyor. Metro Unboxed 2 Ekim tarihine kadar ziyarete açık olacak.

Düsseldorf'un tarihi merkezi Reuterkaserne'de ziyaretçilerini ağırlamaya başlayan METRO Unboxed sergisi, toptan ve perakende satışın geleceğine yönelik yeni nesil ve farklı fikirler sunuyor. İnteraktif sergide ziyaretçiler, Japon deniz yeşilliklerinden İspanyol Serrano jambonuna kadar METRO'nun faaliyet gösterdiği çeşitli ülkelerden uluslararası özel ürünleri deneyebiliyor. 25 ülkeden gelen METRO çalışanlarının toptan satış ve gıda perakendeciliğinin geleceğine ilişkin dijital yenilikler ve en son projeler hakkında bilgi verdiği sergi, 2 Ekim tarihine kadar açık olacak.

METRO AG Yönetim Kurulu Başkanı Olaf Koch etkinliğe ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Temmuz ayında borsaya kote olan şirketimizin, dünyanın dört bir yanındaki bağımsız işletme sahiplerini nasıl desteklediğini, kasabalarda ve şehirlerde yaşamı nasıl şekillendirdiğini, sosyal sorumluluğu nasıl sahiplendiğini göstermek; aslında METRO'yu gerçekten halka sunmak istiyoruz" dedi. Koch, METRO unboxed ile ziyaretçileri, geleceğin gıda ve teknoloji trendlerini keşfetmeye yönelik bir yolculuğa çıkardıklarını vurguladı.

METRO unboxed sergisinde ziyaretçiler, şirket tarafından dünyanın farklı pazarlarında benimsenmiş olan yenilikçi satış konseptlerinin şirketin müşterilerini nasıl daha başarılı hale getirdiğini ve yerel üreticilerle kurulan ortaklıkların çeşitlilik ve sürdürülebilirliğe nasıl katkıda bulunduğunu görüyorlar. Toplam 38 adet sergileme alanı, sergi alanının 2.000 metrekareden oluşan iki ayrı katında yer alıyor. Bu stantlarda METRO çalışanları, ülkelerini temsil eden eşsiz projelerini gururla sergiliyor. METRO unboxed yolculuğunda ziyaretçiler, birçok uluslararası toptan ve perakende satış formatlarını ve önemli özelliklerini inceleyebiliyorlar. Örneğin, geleneksel mahalle bakkalı olan Hindistan kiranasını bizzat deneyimleyebilmenin yanısıra, İtalya'dan birçok yerel ürünü deneyebiliyor ya da Japonya'dan gelen birçok farklı türdeki deniz yeşilliği ile şaşkınlık yaşayabiliyorlar. Ayrıca, Polonyalı bir girişimci ailenin başarı hikayesinden de ilham alabiliyorlar.

METRO unboxed sergi alanında aralarında uluslararası üne sahip Michelin yıldızlı şeflerin ve yerel bölgelerden en iyi şeflerin de yer aldığı 10'dan fazla canlı yemek pişirme gösterisi düzenleniyor. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen 'Yemek Konseri' ise müziği sebzeler, meyveler ve diğer gıda ürünleriyle bir araya getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Düsselldorf Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor?
Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

Gazze'de 210 Filistinlinin öldürülmesine Biden ve Netanyahu'dan skandal yorumlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title