Haberler

Manisa'da Fetö Operasyonu

Manisa’da 24 Kasım Salı günü ’paralel devlet yapılanması’ ve FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 7’si öğretmen 10 kişi, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Manisa'da 24 Kasım Salı günü 'paralel devlet yapılanması' ve FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 7'si öğretmen 10 kişi, emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

24 Kasım Salı günü 'paralel devlet yapılanması' ve FETÖ operasyonu kapsamında 24 Kasım Salı günü yapılan operasyon kapsamında 7'si öğretmen 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 10 kişi emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından dün gece saatlerinde adliyeye sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde hakim karşısına çıkan kadın öğretmenler S.S. ve H.Ö., erkek öğretmenler E.K., İ.D., A.D., M.Y. ve F.S.B. ile diğer 3 kişi H.K., K.A. ve M.S.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da 10 Kasım'dan bugüne kadar yapılan operasyonlarda toplamda 20 kişi günü 'paralel devlet yapılanması' içerisinde oldukları gerekçesiyle tutuklandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title