Haberler

Konya Valisi Şehit ve Gazi Aileleriyle Buluştu

Güncelleme:

Konya Valisi Vahdettin Özkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna verilen yemekte buluştu. Vali Özkan, şehitlerin yakınları ve gazilerin feyzinden istifade ettiklerini belirterek, şehitlere rahmet, gazilere sağlık ve sıhhat diledi.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla Valilik tarafından şehit yakınları, gaziler ve ailelerinin onuruna verilen yemekte, şehit ve gazi aileleriyle buluştu.

Vali Özkan, şehitlerin yakınları, gaziler ve ailelerinin feyzinden istifade ettiklerini belirterek, "Şehitlerimize rahmet, gazilerimize de sağlık ve sıhhat diliyorum." dedi.

Programa Vali Özkan'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Süleyman Ege, Şehit Aileleri Derneği Konya Şubesi Başkan Yardımcısı Faik Öztürk, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Vahdettin Özkan Demokrasi 15 Temmuz Vahdettin Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
title