Haberler

Kongre baskını nedeniyle Trump'a kızan Yardımcısı Pence, kapak fotoğrafına Biden ve Harris'i mi koydu?

Güncelleme:

ABD'de protestocuların Kongre binasını basmasının ardından Başkan Yardımcısı Mike Pence'in Trump'ı Twitter'da takipten çıktığı ve Biden ile yardımcısı Harris'in olduğu bir görseli kapak fotoğrafı yaptığı iddia edildi. İddianın gündem olmasından bir süre sonra söz konusu görselde Pence ile eşi Karen olduğu anlaşıldı.

ABD'nin başkenti Washington'da, Seçiciler Kurulu oylarının sayıldığı ve başkanlık seçimlerinin sonuçlarının resmileştiği Kongre oturumu sırasında Donald Trump destekçisi bir grup protestocu, polis barikatını aşarak Kongre binasına girmişti. Protestocularla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 6 kişi hayatını kaybederken, ülkede yaşanan kaostan Donald Trump sorumlu tutulmuştu.

TRUMP İLE PENCE'İN ARASI AÇILDI

Kongre binasının basılmasından sonra yaşanan olayların ardından ABD Başkanı Donald Trump ile Başkan Yardımcısı Mike Pence'in birbirleriyle iletişimi kestiği, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktığı iddia edildi. Basında çıkan haberlerde, Trump'ın Pence'e kızdığı ve Pence'in yaşanan olaylar sonrası ''hayal kırıklığına uğradığı'' yer aldı.

FOTOĞRAFTAKİ BİDEN VE HARRİS DEĞİL, EŞİ KAREN İLE KENDİSİ

Pence ile Trump'ın arasının açıldığı tartışması, Pence'in Twitter hesabının kapak fotoğrafına Trump'ın başkanlık yarışını kaybettiği Joe Biden ile yardımcısı Harris'in fotoğrafını koyduğu iddiasıyla başka bir boyuta taşındı. Pence'in kapak fotoğrafı sosyal medyada gündem olurken gerçek kısa süre sonra ortaya çıktı. Kapak görselindeki kişilerin Mike Pence ve eşi Karen olduğu anlaşıldı

Kongre baskını nedeniyle Trump'a kızan Yardımcısı Pence, kapak fotoğrafına Biden'ı mı koydu?

Doğruluk Kontrolü
"Kongre baskını nedeniyle Trump'a kızan Yardımcısı Pence'in kapak fotoğrafına Biden ve Harris'i koyduğu iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"ABD'de Kongre binasının basılması nedeniyle Trump'la Yardımcısı Mike Pence'in arasının açıldığı ileri sürüldü. Yaşananlardan Trump'ı sorumlu tutan Pence'in tepki olarak Twitter kapağına Joe Biden ile Yardımcısı Harris'i koyduğu iddia edildi. Görseldeki kişilerin Pence'le eşi Karen olduğu anlaşıldı"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Mike Pence Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title