Haberler

Karaman'dan Afrin Operasyonundaki Askerlere Atkı ve Boyunluk

Karaman’da bir alışveriş merkezi tarafından Afrin operasyonundaki askere destek olmak için başlatılan “Yünler bizden, örmesi sizden” kampanyasında örülen atkı ve boyunluklar İl Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Karaman'da bir alışveriş merkezi tarafından Afrin operasyonundaki askere destek olmak için başlatılan "Yünler bizden, örmesi sizden" kampanyasında örülen atkı ve boyunluklar İl Jandarma Komutanlığına teslim edildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde başlattığı operasyonda görev alan askerlere halkın desteği her geçen gün artıyor. Bu anlamda Karaman'da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi de, "Yünler bizden, örmesi sizden" kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde kadınlara ücretsiz yün iplik dağıtan alışveriş merkezi, örülen bini aşkın atkı ve boyunluğu kolilerle Afrin'e gönderilmek üzere İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen'e teslim etti. Burada gazetecilere bir açıklamada bulunan alışveriş merkezi sahiplerinden Hacı Binarbaşı, kampanyanın örnek olması açısından öncülük yaptıklarını belirtti. Binarbaşı, "Kahraman askerimiz cephede hainlerle savaşırken ve canını ortaya koyarken bu soğuk kış ayında biz ne yapabiliriz düşüncesiyle bu kampanyayı başlattık. Kahraman Türk halkı dün Kurtuluş Savaşında nasıl kenetlendiyse bugün de aynı şuur içerisinde olduğunu tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Biz halkımıza ip dağıttık, halkımızın kahraman kadınları da o iplerle boyunluk ve atkı yaptılar. İşin doğrusu bu kadar ilgi olacağını tahmin etmiyorduk. Allah'a şükürler olsun ki bugün koliler dolusu atkıları komutanımıza teslim ettik. Bu noktada Karaman halkımıza verdiği destekten dolayı tekrar teşekkür ediyoruz" dedi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İlhan Şen de alışveriş merkezinin sahipleri Hacı ve Mehmet Binarbaşı'na bu anlamlı davranışlarından dolayı teşekkür etti. - KARAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlhan Şen Karaman Suriye Afrin Politika Güncel Haberler

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında gol perdesi açıldı

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Bakmadan Geçme

GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir?
Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title