Haberler

İki Yeni Proje Daha Yolda

Güncelleme:

Kırklareli Belediyesi, Sınır Ötesi İş Birliği kapsamında iki yeni projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu başkanlığındaki heyet, Bulgaristan'a yapılan ziyarette Nesebar ve Ruen Belediyeleri ile iki yeni projenin hayata geçirilmesi için imzaları attı.

Bulgaristan ziyareti esnasında ilk olarak Nesebar Belediyesi'ni ziyaret eden Başkan Kesimoğlu ve heyeti, Interreg IPA Sınır Ötesi İşbirliği Bulgaristan – Türkiye Programı Birinci Teklif Verme Çağrısı kapsamında sunulacak olan Nesebar Belediyesi'nin Lider Partner, Kırklareli Belediyesi'nin ise Proje Partneri olduğu "Nesebar ve Kırklareli'nde dünya, kültürel ve doğal mirasın korunarak turistik cazibesinin arttırılması" isimli projenin imza törenini gerçekleştirdi.

Proje, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Nesebar Belediye Başkanı Nikolay Dimitrov arasında imzalandı.

Kesimoğlu başkanlığındaki heyet daha sonra Ruen Belediyesi'ni ziyaret etti.

Burada da "Sınır ötesi bölgede afetleri önlemenin anahtarı ve risk yönetimi – Kırklareli ve Ruen belediyeleri arasındaki ortak yatırımlar ve en iyi uygulamalar" isimli proje Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman tarafından imza altına alındı.

KIRKLARELİ'NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK ADINA KARARLI ADIMLAR ATIYORUZ…

Kırklareli Belediyesi olarak yeni projelerin hayata geçmesi adına kararlı adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu '' Kırklareli'nin çehresini değiştirmek adına yeni projeler geliştirip hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Bulgaristan ziyaretimiz esnasında Nesebar ve Ruen Belediyeleri ile yeni projelerimizi hayata geçirmek adına imzalarımızı attık. Nesebar ile bu ikinci projemiz olacak. Ruen Belediyesi ile üçüncü projemizi yapıyoruz'' dedi.

Nesebar Belediyesi ile imzaladıkları proje ile Waldorf korusuna yatırım yapacaklarını belirten Kesimoğlu '' Bu proje içerisinde Waldorf korusu çevresinin güneş panelleri ile aydınlatılması, çevresinin taş duvar ve kafes telden çit yapılması, koru içerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları ve fitness spor aletleri ve piknik alanı yaratacağız'' diye konuştu.

Ruen Belediyesi ile üçüncü projelerini yapacaklarını ifade eden Kesimoğlu '' Sınır ötesi bölgede afetleri önlemenin anahtarı ve risk yönetimi – Kırklareli ve Ruen belediyeleri arasındaki ortak yatırımlar ve en iyi uygulamalar" isimli projemiz ile Karahıdır Korusu çevresinin güneş panelleri ile aydınlatılması ve yangın söndürme vanaları ve tesisatı yapacağız'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Siyam Kesimoğlu Bulgaristan Kırklareli Türkiye Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title