Haberler

Hakkari'de "Yalnız Değilsiniz Projesi"

Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Yalnız Değilsiniz Projesi" kapsamında engelli öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan "Yalnız Değilsiniz Projesi" kapsamında engelli öğrencilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Özel Eğitim Uygulama Merkezinde eğitim gören engelli çocukların toplumla bağlarının arttırılması ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla bir kafede kahvaltı verdi.

Kahvaltıya, Vali Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun ve engelli çocuklar katıldı.

Vali Toprak ve beraberindekiler engellilerle yakından ilgilendi. Çocuklar kahvaltıda yan yana oturdukları polislerin keplerini takarak protokole asker ve polis selamı verdi.

Kahvaltının ardından çocuk parkına geçen engelli çocuklar buradaki oyuncaklara binip, "Kanka Polis" ile doyasıya eğlendi.

Vali Toprak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hakkari'de yine mutlu bir sabah yaşadıklarını ifade ederek, şunları dile getirdi:

"Bütün illerimizde olduğu gibi Hakkari'mizde de bulunan Özel Eğitim okulumuzun öğrencileriyle beraber bu sabah güzel bir kahvaltı yaptık. Bu güzel çocuklarımızla beraber olduk. Onların yüzündeki sevinci, heyecanı, mutluluğu gördük. Kahvaltı programının devamında da yine Emniyet teşkilatımızın çabalarıyla temin etmiş olduğumuz oyuncaklarımızı bu yavrularımıza verdik. Onların ne kadar mutlu oluklarını siz de yaptığınız çekimlerde gördünüz. Bildiğiniz gibi bu yavrularımız sabah 08.30'da servislerle bakıcılarıyla beraber bu eğitim okulumuza geliyorlar. Burada hayatlarını en güzel şekilde, en rahat şekilde devam ettirecek becerileri kazanıyorlar. Bunun yanında el işi gibi her türlü çalışmayı yaparak zihinsel gelişimlerini de sürdürüyorlar, sosyalleşiyorlar. Onun haricinde öğretmenleri ve bakıcıları kontrolünde hep beraber oyun oynuyorlar. Bugün de yine bu programımızın devamında ilimizde bulunan bu güzel oyun bahçesinde öğlenden sonra saat 16.00'ya kadar arkadaşlarıyla beraber eğlenecekler. Bizler de bu ilin yöneticileri olarak bu yavrularımızı böyle mutlu ve sevinçli gördükçe öğretmenlerinin de gayretlerini, çabalarını kendi evlatlarından ayırmayacak derecede sevgilerini gördükçe çok mutlu oluyoruz."

Vali ve beraberindekiler daha sonra çocuklara oyuncak hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Toprak Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title