Haberler

Giresun - CHP Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısını İptal Etti, Atatürk Anıtına Siyah Çelenk...

CHP milletvekili aday tanıtım toplantısını iptal etti, Atatürk Anıtına siyah çelenk bıraktı ANKARA'daki patlama nedeniyle Giresun'da CHP milletvekili aday tanıtım toplantısı iptal edildi.

CHP milletvekili aday tanıtım toplantısını iptal etti, Atatürk Anıtına siyah çelenk bıraktı

ANKARA'daki patlama nedeniyle Giresun'da CHP milletvekili aday tanıtım toplantısı iptal edildi. İl Başkanı Sinan Kitapçı tarafından Atatürk anıtına siyah çelenk bırakıldı.

Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Tiyatro Salonunda yapılması gereken CHP Giresun milletvekili aday tanıtım toplantısı Ankara'daki patlama nedeniyle iptal edildi. Salonda bulunanlara toplantının iptal edildiğini açıklayan Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, 'Bugün tanıtım toplantısını şölene çevirecektik. Ama menfur bir cinayetle bizim birlikte oluşumuza fırsat vermedilerö dedi. Bektaşoğlu, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Devlet içine çöreklenmiş işbirlikçileriyle, 7 Haziran'dan bugüne uyguladıkları projeyle, bugün maalesef barış ve demokrasi adına, bizler adına, ülkemizin birliği adına yürüyüş yapmak isteyen saygıdeğer sivil toplum kuruluşlarımıza karşı acımasızca bir cinayet işlediler. Ama bu kadar acısını ve bu kadar büyük boyutta olacağını tahmin etmiyorduk. Bu ülke 7 Haziran'dan bu yana 200 şehit verdi. Bugün Ankara'daki menfur cinayetin Suruç'tan farkı yok. 1 Kasım seçimleri belki Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Bu hiçbir partinin seçimi değil, rejimin seçimi. ya diktatörlüğü ya da CHP'nin kurduğu bu cumhuriyeti ilelebet yaşatmak için oy verilecek. Bugün hepimizin yüzleri asık, hep üzüntülüyüz. 40'a yakın insanımızın öldüğü bilgisini aldık. Bu vahim bir tablo."

Toplantıya gelenler daha sonra Gazi Caddesi boyunca yürüyerek Atatürk Meydanına geldi. KESK'in de destek verdiği yürüyüşün ardından alanda toplananlara konuşan Bektaşoğlu, saldırıyı kınadıklarını belirtti. Konuşmanın ardından CHP Giresun İl Başkanı Sinan Kitapçı Atatürk anıtına siyah çelenk bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresun Politika Güncel Haberler

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Sürpriz buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener ile görüşecek

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Zehra Güneş'in son hali sevenlerini kahretti

Bakmadan Geçme

Adana 2024 yılı kurban satış ve kesim yerleri nereler? Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor?
FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

FETÖ elebaşı Gülen, Türkiye'yi mi getirildi? CHP'li Salıcı iddiayı TBMM Dışişleri Komisyonu gündemine taşıdı

title