Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingiyle ilgili, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingiyle ilgili, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam" dedi.

Kahtalı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, şu an itibariyle 6 milletvekili adayı ve teşkilatlarıyla seçim bölgesinin hemen hemen yüzde 90'ını gezdiklerini söyledi. Kahtalı, bu günden sonra da kalan kısmını tamamlamak için gayret göstereceklerini bildirdi.

Miting alanındaki çalışmalar da dahil bütün çalışmaları bu gün itibariyle tamamladıklarını anlatan Kahtalı, Malatya'da bu seçimde de vatandaşların desteğiyle yine birinci parti çıkacaklarını belirtti. Bugüne kadar aldıkları oyun da üzerinde oy almak istediklerini kaydeden Kahtalı, 6'da 6 hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Başbakan Davutoğlu, Malatya'ya gelecek

Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın Malatya'ya geleceğini ve düzenleyecekleri mitingde halka hitap edeceğini kaydetti.

Kahtalı, şöyle konuştu:

"Büyük mitingimiz için bu gün yapmış olduğumuz saha çalışmalarında gördüğümüz, halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam. Bütün Malatyalı kardeşlerimi de yarın miting alanına bekliyorum. Mitingimiz yarın saat 17.00'de Büyükşehir Belediyemizin yanındaki miting alanında. Orada Başbakanımız ile buluşacağız."

Bütün Malatyalıları mitinge davet eden Kahtalı, "Başbakanımızın Malatyamıza müjdeleri olacak. Bu yüzden bütün Malatyalı hemşehrilerimle orada, bu büyük anı yaşamayı umut ediyorum" dedi.

Çiftçilere müjde verecek

Bir gazetecinin, "Üreticilerin, Başbakan'dan istekleri var. Yarın Başbakan üreticilere bir müjde verecek mi?" yönündeki sorusu üzerine Kahtalı, "Üreticilere bugüne kadar vermiş olduğumuz desteklerimiz bundan sonra devam edecek. Şu anda vermiş olduğumuz destekler içerisinde düzenli İyi Tarım Uygulaması kapsamında dönüm başı 50 lira vardı. TARSİM ile ilgili sigorta kapsamında yapılan çalışmalarda da sigorta bedellerinin yüzde 60'ının üzerindeki kısmını yine devlet karşılıyor. Büyük desteklerimiz var ama bunlar yeterli mi? Değil tabii. Daha da iyisinin olması lazım. İnşallah Sayın Başbakanımız, bununla da ilgili bir şeyler söyleyecek" yanıtını verdi.

Toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın da katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Hakan Kahtalı Ak Parti Malatya Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Bakmadan Geçme

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title