Haberler

Gaziantepliler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İstanbul’da yaşayan Gaziantepliler kahvaltı programında bir araya geldi.

İstanbul'da yaşayan Gaziantepliler kahvaltı programında bir araya geldi.

Türkiye Gaziantep Dernekleri Federasyonu öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programına, federasyona bağlı 20 dernek yöneticileri ve üyeler katıldı. Gaziantep dernekleri olarak ortak bir karar aldıklarını ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Aday Adayı Necati Göksu'ya destek vereceklerini açıklayan Federasyon Başkanı Mehmet Güçtekin, "Gaziantepliler ve iş dünyasının yakından tanıdığı sanayici Necati Göksu'ya her türlü desteği sağlayacağız. İstanbul'da yaşayan 300 bine yakın Gaziantepli'nin yakından tanıdığı Göksu'nun aday olması halinde Ak Partiye güç katacağını ve mecliste daha güçlü temsil edileceğimizi düşünüyoruz. Kendisinin sanayicilik alanındaki tecrübelerini vekil olarak Ankara'ya taşıması ülkemiz adına önemli bir kazanım olacaktır" dedi.

İstanbul'da yaşayan Gaziantepliler Florya Develi Restoran'da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Türkiye Gaziantep Dernekleri Federasyonu öncülüğünde düzenlenen ve 20 derneğin de katılımıyla düzenlenen kahvaltıya iş dünyasının önde gelen isimleri ve Gaziantep'in kanaat önderleri katıldı. Programda katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Güçtekin, "İstanbul'da yaşayan Gaziantepli sayısı orta halli bir şehirden daha fazladır. Fakat 300 bin Gaziantepli'nin mecliste temsil edilmemesi bizleri üzmektedir. Gaziantep aynı zamanda Türkiye'nin sanayisini temsil etmektedir. Bizler Gaziantep'in İstanbul'daki önde gelen sivil toplum kuruluşları olarak birlik ve beraberlik içerisinde önemli bir karar aldık. Gaziantep'in bağrından kopup gelmiş Sayın Necati Göksu beyin AK Partiden aday adaylığını canı gönülden destekliyoruz. Bu önemli kararında kendisine her türlü desteği vereceğiz. 300 bin Gazianteplinin sesine kulak verilmesini talep ediyoruz. Gaziantep derneklerinin hemen hepsinin kuruluşundan bugüne kadar her kademesinde yer almış Necati Göksu, Gaziantep'in yüce değerlerini barındıran ender bir kişiliktir. Bizler dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla toplumun her kesimi tarafından kabul görmüş bir isim olan Göksu'ya bizzat kefil olmanın da ötesinde gereken her türlü desteği de sağlayacağız. Kendisinin adaylığı hem Gaziantepli ve İstanbullular için hem de kendisinin ömrünü adadığı gıda sektörü açısından büyük önem taşımaktadır" dedi.

Toplantıda Konuşan Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Başkanı Mehmet Yıldırım da Necati Göksu'nun gıda sektörüne büyük emekleri olduğunu belirterek, "Kendisi İstanbul'daki tüm Gazianteplileri tek çatı altında toplayabilecek ve bizlerin sıkıntılarını yakından tanıyan bir isim. Adaylık sürecinde gereken tüm desteği kendisine sunacağız" dedi.

Toplantıda konuşan İstanbul 3. Bölge Aday Adayı Necati Göksu da aday olmasında İstanbul'da yaşayan Gazianteplilerin ve sanayici dostlarının etkisinin büyük olduğunu belirterek "30 yıllık sanayicilik geçmişim boyunca iş hayatının her kademesinde yer aldım. Sanayicimizin sıkıntılarını çok yakından biliyorum. Ekonomimizin bel kemiği konumundaki sanayicilerimiz mecliste daha fazla temsil edilmesi gerektiğine inanıyorum. İnşallah parti organları kararı neticesi ile bu açığı kapatmak gönül arzumuzdur. İstanbul'daki Gaziantepliler olarak iş hayatımızdaki başarılar ile memleketimize bir nebze katkı sunuyorsak ne mutlu bize. Sevgili Dostlarım aday adaylığı sürecinde sanayici, sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere toplumun tüm kesimleri tarafından desteklendiğimi görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bir araya gelmiş olmamız vesilesi ile adaylık sürecimde sizlerin de onay ve desteğinize ihtiyacım olduğunu gururla Söylemek isterim. Gaziantep dernekleri de dahil olmak üzere 20'den fazla dernekte etkin rol oynadım. İçinizden bir kardeşiniz olarak etkin federasyon üyelerimizin yani sizlerin varlığı desteği bize güç verecek" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep İstanbul Türkiye Göksu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title