Haberler

Gaziantep'te Pkk/kck Operasyonu: 22 Gözaltı

Gaziantep ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik insansız hava aracı destekli operasyonda aralarında HDP, DBP il, ilçe başkan ve yöneticilerinin de yer aldığı toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep ve ilçelerinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik insansız hava aracı destekli operasyonda aralarında HDP, DBP il, ilçe başkan ve yöneticilerinin de yer aldığı toplam 22 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezi ile ilçelerde, eylem ve faaliyetlerde bulunan şahıslara yönelik insansız hava aracı destekli bir operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda HDP Gaziantep İl Başkanı, DBP Gaziantep İl yöneticisi, DBP Şehitkamil İlçe Başkanı ve Yardımcısı, DBP Şehitkamil İlçe Başkanlığı eski yönetici ve üyesi, kanun hükmünde kararname ile kapatılan Mezopotamya Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MEYADER) Gaziantep eski İl Başkanının da aralarında bulunduğu toplam 22 şahıs gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda ise 2 adet pompalı, otomatik av tüfeği, 15 adet av tüfeği fişeği, çok sayıda dijital materyal ile PKK/KCK terör örgütü içerikli dokümanlar ve terör örgütünü simgeleyen bez parçaları elde edildi.

Şahısların sorgularının ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Mezopotamya Şehitkamil PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
title